QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri 2016

cok dogru soyluyorsun. bende farkındayım da iste fazla etkilendim sanırım artık. piskoloji yerlerde. insan guzel haberler duymak istiyor galiba :) herkes odemesini alır insallah

ben 5 aydır para alamıyorum benim psikolojim bozulmuş zaten .. bende güzel haberler almak istiyorum ama nerde atılan 6 kanalın hepsi aktif temiz gözüküyor ama hiçbiri kesinleşmedi

3 aralikta kanal kapandi icinde 7k para vardi umit yok ama insan bekliyor iste :(

ben 5 aydır para alamıyorum benim psikolojim bozulmuş zaten .. bende güzel haberler almak istiyorum ama nerde atılan 6 kanalın hepsi aktif temiz gözüküyor ama hiçbiri kesinleşmedi

:( yt spam bosa amelelik oldu. calıs para alama. 1 is bulsam 1 dakika ugrasmam yt ile. niye is bulamıyorsun diye sormayın uzun hikaye. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

ödemicek olsa dashboardları atardı arkadaşlar. Ben hala ümitliyim dashboardı duranlardan. ocak 15 de ödenecek diye mail atmışlardı. Ödemez ödemez diyenler olacak ama ümit işte bekliyoruz.

ödemicek olsa dashboardları atardı arkadaşlar. Ben hala ümitliyim dashboardı duranlardan. ocak 15 de ödenecek diye mail atmışlardı. Ödemez ödemez diyenler olacak ama ümit işte bekliyoruz.

geçen ay da ödice demişerdi ödemediler. Şimdide milletin kesinleşirken atılan kanalar da formun yüzde 99 kesinleşme olmamış. ümit ediyoruz ama işte sonu da hayal kırıklığı oluyor.

geçen ay da ödice demişerdi ödemediler. Şimdide milletin kesinleşirken atılan kanalar da formun yüzde 99 kesinleşme olmamış. ümit ediyoruz ama işte sonu da hayal kırıklığı oluyor.

dashboardları hala atmaması çok saçma geliyor hocam. Şubat 29 falan yazıyor ama bu ay ödemezlerse ödemezler yani benimde ümidim biter. Şubata sarkarsa imkansız ödeme yapmaz quiz.

3 hane kesinleşen bir para olmuş son bir kanalım kalmıştı hayırlısı artık.Kanal payments kısmında kapalı kanal olarak gözüküyor ama kanal açık.

Aralıkta atılan para kazanması açık 7 kanalın hepsi kesinleşmiş quizden atılmıştı adsenseye bağlı hepside şuan 109 dolar kesinleşmiş inşallah öderler hayirlisla

2 kanalımdan üç hane olan kesinleşmişti. Az önce diğer kanalımın 2 hanesi de kesinleşti. İnşAllah hepimiz hayırlısıyla ödemelerimizi alırız.

kesinleşmeler bitti mi? benim atılan kanalardan 1.48 dollar ve 50 dollar tek kesinleşti diğer kanalar kesinleşmedi

Harbi deliricem ya aweye bıraktığım miktarın aynısını bunlarada bıraktım şaka gibi geliyor ama inanılmaz bi para deliricem aklıma geldikçe çıldırıyorum sürekli :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri