QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri 2016

benimde var hocam kesnleşen dashboardda

O zaman bu ibarenin kesinleşmeyle alakası yok , anladım. Ufak çaplı farklı bi hesabım kesinleşirken büyük çaplı hesabım hala kesinleşmedi. Çok can sıkıcı bir durum. Yine senaryolar..

dashbortta quızın aralık sonunda attıgı kanallar dısında 1 kanalım halen baglı durumdaydı. quız panele gırdıgım de diger atilan kanallar da kesınlesmiş, 3 hane kadar . atılan kanalların odemesını alabılcekmıyız yoksa kesınlesme olmasına ragmen ustune yatacaklar mı

Life dan son gelen haberlerre gore , aralikta atilan kanallar kapanmamis ve para kazanmasi gitmemisse odeme alicak.

kanallar kesinleşmiş ödenecek tutar görünüyor bakalım ödiyeceklermi :)

benim kanllar otomatik quizden çıkmış adsenseye ile kazanıyor çok saçma bütün kanalları quizdeydi ne bi telif ne bi topluluk ter temiz kanallar quizden çıkmışlar onlarla quize girebiliyorum orda aktif görünüyorlar ama bağlı değiller saçma sapan bi şey olmuş

Bende kesinleşmiş. Quiz kanal atıldı. Videolar ticari kullanım hakkı geldi. Kanal açık partnere bağlı değil kesinleşmiş. İyi oldu bu iyi.

Nesi iyi oldu? Kasim ayinda ihtarsiz atilipta kesinlesen kanalimi ödemiyorlar. Ne kadar mail yazdim hep salaga yatiyolar en sonunda da cevap vermiyorlar. Aralik ödeyeceklerini hic sanmiyorum. Ayni sekilde kasimi da öderlerdi.

Nesi iyi oldu? Kasim ayinda ihtarsiz atilipta kesinlesen kanalimi ödemiyorlar. Ne kadar mail yazdim hep salaga yatiyolar en sonunda da cevap vermiyorlar. Aralik ödeyeceklerini hic sanmiyorum. Ayni sekilde kasimi da öderlerdi.

Bu işe başladığımdan beri hiç kanalım atılmamıştı. Ticari kullanım hakkı geldiği için atıldı kesinleşmiş, ilk defa başıma geliyor bakalım görücez. Bu zamana kadar bana bi yamuğu olmamıştı quizin bakalım, Hayırlısı sizede geçmiş olsun hocam.

Şuan seviniyor herkes ama büyük şoka hazırlıklı olun . Sadece partnerde olanlara ödeme yapacaklar tahminim. Eğer atılanı ödeyecekse kasımı niye ödemedin diye sorarlar adama . İnşallah hepsini öderler ...

Off bugün yeni kesinleşen var mı :( Valla umudum tükeniyor iyice.

Tek bi kanalım vardı para getiren onuda uçurmuşlar ulan 2 yıllık kanal durduk yere gider mi allah belalarını versin bu ********ler kapattırmıştır kesin

3 haneli kesinleşmesini beklediğim kanalım için 2 dakika önce hizmet ihlallleri maili geldi ve baktım ki kapanmış.

Konuyu hareketlendiriyorum kusura bakmayın kafama birşey takıldı eğer ki kesinleşmesse ve hala kanal baģlıysa ne olacak ? Bu gibi durumları yaşayan oldu mu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri