QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri 2016

vay karaktersiz quiz ya. ağustos ayında attığı kanalları ödemediler. bunları ödüyorlar. :(((( neyse her işte bir hayır vardır..

3 tane kanalım 28-30 Aralık gibi tam hatırlamıyorum atılmıştı. Dashboardda ödemem kesinleşmiş ve giriş yapabiliyordum. Kanallar şuan açık ve multicolora bağlılar. Saat 19.14de toplam ödemesi 7xx olarak wm geldi. Teşekkürler Quiz, sayende çok ekmek yedik :)

Aralık sonu atılıp dashboardına girebildiğim açık olan tüm kanalların ödemelerini aldım. Kesinleşen tutarlar geldi. 3 hane. Kapalı olanlar kesinleşmedi. Kapalı olanları ödemedi. Bundan sonrası artık piyango. :)

Az önce sorunsuz hala quize bağlı 3 haneliler geldi, ama kapananlardan tek kuruş yok.

Son 1 hafta içerisinde kapanan kanaldan ödeme aldınız mı arkadaşlar? Dashboard açık ama kesinleşme yok bende kesinleşmeden önce kapanmıştı

atılanlan 2-3 haneliler geldi . atılanları göndermişte life de açık kanallar gelmedi. life sorunsuz kanal ödemesi bekleyen varmı ?

herkes xx geldi yy geldi zz geldi deyip duruyor ya kardeşim. Aralıkta atıldı mı kanal ve aralık + kasım kazancını mı aldınız ne aldınız bi yazın be kardeşim ayıptır ya.

herkes xx geldi yy geldi zz geldi deyip duruyor ya kardeşim. Aralıkta atıldı mı kanal ve aralık + kasım kazancını mı aldınız ne aldınız bi yazın be kardeşim ayıptır ya.

+ dashboarda erişim varmıydı :) Ben belki 4-5 kere yazdım ana nato mermer nato kafa daha yazmıyorum. Gelen gelir giden gider. Yıllarca hep öyle olmuştu gene öyle olacak benim için.

Kesinleşyen 3 hane kesinleşen ile birlikte ödendi şok oldum ama ödendi. Aralık kazancı arkadaslar

Bende ayni seyi yazmaktan biktim millet govde gosterisi yapiyoe sanki ya

Aralık kazancı kanallar açık 3 hane 20:30 da geldi.

aralık ayı kanaldan gelmiş buyuk ihtimalle acaba 25 ine kadar devam edermi arkadaslar

saat ve tarih : 17.01.16 19:08

5 gün önce 2 telif gelen ve dün para kazanması kapanan kanalımın az önce aralık kazancı wm ye yattı.

ilk ihtardan 6 ay kötü duruma düştü kanal

4hane hala bekliyorum , kesinlesmedi. Sanirim 4 haneleri odemeyecekler umutlarim iyice azaldi ve cok moralim bozuk. Ise gidiyorum is yapmiyorum surekli db yi kontrol ediyorum :(

Edit : Quiz e mail atsam neden kesinlesmedi odemem diye sizce sıkıntı olur mu?

Son düzenleme:
4 Kanal bugun baktım odenmiş quiz 3 haneli

4 hane kesinleşmedi. İnsanların emeğini sömürüyorlar resmen. 3 haneler kesinleşiyor, yollanıyor lakin 4 hanelere ulaşıldığında göndermiyorlar paranın üstüne konuyorlar. Güven ekiyorlar sadece. Toplu hasat zamanı yakındır arkadaşlar diyim ben size.. Fazla bel bağlamayın bu partnere.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri