QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri 2016

4 hane kesinleşmedi. İnsanların emeğini sömürüyorlar resmen. 3 haneler kesinleşiyor, yollanıyor lakin 4 hanelere ulaşıldığında göndermiyorlar paranın üstüne konuyorlar. Güven ekiyorlar sadece. Toplu hasat zamanı yakındır arkadaşlar diyim ben size.. Fazla bel bağlamayın bu partnere.

4 hanelerin odenmesi 21 ine kdar suruyor daha odemeler bitmesi umutsuzliga kapilmayin hemen

4 hane kesinleşmedi. İnsanların emeğini sömürüyorlar resmen. 3 haneler kesinleşiyor, yollanıyor lakin 4 hanelere ulaşıldığında göndermiyorlar paranın üstüne konuyorlar. Güven ekiyorlar sadece. Toplu hasat zamanı yakındır arkadaşlar diyim ben size.. Fazla bel bağlamayın bu partnere.

Kesinlikle hocam burda yüzlerce kişiye ödemesini cebe indiren bir partner 2-3 ödeme yapmış diye bel bağlanacaksa bağlayan bağlasın buyursun.

Adamlar oltaya yem takmış av olmayalım arkadaşlar.Kanallarımız varsa ödeme gelmesini bekliyelim.Ödeme geldi diye hadi quiz kanal yapıyım sokalım sonra gümm:eek:

Ben yemem bu numaraları yiyene afiyet olsun ;)

tamanes

yapıpta para alamaktansa yapmayıp yatmayı tercih ederım 4 aydırda calısmıyorum alamadıktan sonra yapmanın bı anlamı yok zaten

3 ay once bu partnere guven kalmadı zaten,

arkadaslar quizi elestirenler donup gecmise baksın quiz harici duzenli odeme yapan bir tane partner yoktu. ve adsense banlalarının basladıgı donemde paraları takır takır ödedi.
saat 19:03 te db sinde kazancı kesinlesmeyen quize baglı acık kanalımın 3 hane odemesini gonderdiler.

Atılan kanalların ödemesi alındı 3 haneli. Umarım sizlerde alırsınız. Kimsenin parası kalmaz inşallah.

mrb hocam öncelikle hayırlı olsun; bişi sormak istiyorum bu kanallar atıldığında mail kısmına msj geldi mi ödeme yapılmıcaktır die ve ne zaman atıldı

arkadaslar quizi elestirenler donup gecmise baksın quiz harici duzenli odeme yapan bir tane partner yoktu. ve adsense banlalarının basladıgı donemde paraları takır takır ödedi.
saat 19:03 te db sinde kazancı kesinlesmeyen quize baglı acık kanalımın 3 hane odemesini gonderdiler.

şu odemeyı almasaydın,bukadar olumlu mesaj yazmazdın,
sakın yanlıs anlama benı,

tamanes

ewet yazmazdı hocam haklısın benımde ılk atılan dosportlarımda guzel meblalar bıraktım hala acık olan kanallarımdan para alıyorum ufakta olsa ama çöktüklerı paralar ınanılmaz boyutta sadece alanlar eyvallah guıze dıyor ben hakkımı helal etmıyorum ......

şu odemeyı almasaydın,bukadar olumlu mesaj yazmazdın,
sakın yanlıs anlama benı,

estf hocam 6. aydan bu yana quiz partner harici adsenseden duzgun odeme alan varsa ben yanlıs konusuyorum demekki. 6. aydan itibaren belirtti zaten kapananları odemeyecegini. benimde yuklu miktarda kaybım oldu quizden ama zararın neresinden donersen kardır derler. dusunuyorum quiz olmasaydı 6. aydan bu yana youtubeye yukledigimiz videolardan elde ettigimiz geliri nasıl alacaktık ? malum adsenseler 19-20-21 tarihlerinde banlandı yuzde 90 nımızın.
beni yanlıs anlama hocam savunmuyorum quizi fakat bana 6. aydan bu yana duzenli odeme yapan partner varmı ? bende hakkımı helal etmiyorum quize ama denize dusen yılana sarılır misali sonucta odemeler iyi veya kotu geliyor.

estf hocam 6. aydan bu yana quiz partner harici adsenseden duzgun odeme alan varsa ben yanlıs konusuyorum demekki. 6. aydan itibaren belirtti zaten kapananları odemeyecegini. benimde yuklu miktarda kaybım oldu quizden ama zararın neresinden donersen kardır derler. dusunuyorum quiz olmasaydı 6. aydan bu yana youtubeye yukledigimiz videolardan elde ettigimiz geliri nasıl alacaktık ? malum adsenseler 19-20-21 tarihlerinde banlandı yuzde 90 nımızın.
beni yanlıs anlama hocam savunmuyorum quizi fakat bana 6. aydan bu yana duzenli odeme yapan partner varmı ? bende hakkımı helal etmiyorum quize ama denize dusen yılana sarılır misali sonucta odemeler iyi veya kotu geliyor.

haklısın dostum okonuda yerden goye kadar katılıyorum sana,
quiz olmasaydı suan daha kotu durumda olurduk

tamanes

he bu bır gercek adamlar ıyı kotu odemeyı yaptı ama bu demek degılkı bundan sonrada yapacak ellerınden geldıgı kadar yatıyor lar odemelerın uzerıne hemde goz gore gore

2 tane 2 haneli ödeme 1 tane 3 haneli ödeme alındı. Bugün banka ödemesi bekleniyor. Muhtemelen akşam 5-6 arası bankalarda gelecektir.

ödeme yapmıyormu artık quiz ? 4 aydır kontrol etmiyordum biriksin para diye sonra geçenlerde baktım paypal devre dışı kalmış sonra bende banka hesabı ekledim yatar mı ki para ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri