QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Hocam sorunla ilgili bi mail atmıştım bi fotoraf koyarak.. Herkese verdikleri cevabı verdiler.. Kısa zamanda sorunu çözücez diye.. Bu kadar.. Sonrasında yeni sözleşme gelmiş.. İmzaladım.. Henüz bi değişiklik yok..

Hocam kanalları dashboarddan mı eklemiştiniz? Eğer öyleyse sözleşme dashboardın kayıtlı olduğu maile mi yoksa kanalın mailine mi gelmiş?

Paypal kayıtlı dashboarda giremiyorum, kanal kapandığı için giriş yapamıyorum. Başka kanalda bağlı değildi. Dashboarda nasıl girebilirim ? Bi yolu var mı bunun ?

Paypal kayıtlı dashboarda giremiyorum, kanal kapandığı için giriş yapamıyorum. Başka kanalda bağlı değildi. Dashboarda nasıl girebilirim ? Bi yolu var mı bunun ?

kapanan kanala youtubede giriş yapmayı dene kod ister o kodu kullandığın telefonla onayla dashboarda girebilirsin artık

webmoney 2 hane gelmiş öğlen gibi...

Yaw benim ödenmeyen hesaplar hepsi eksiye düşmüş neler oluyor anlamadım...

bir paypalıma bağlı olan quiz partnleri kanallarımın toplam ödemesi 240$ daha hiç ödeme gelmedi , paypalı yeni açmıştım mail onayı da varmış onu yapmamıştım daha dün yaptım acaba ödeme gönderip tekrar iade mi oldu? ne yapmam gerek?

bende hata aylardır partner çalışmıyorum ne zaman sorun olucak ozaman damlıcam iki telifli kanalım sözleşmesinde sıkıntı kanal hala ayakda quizden atılmamıs ama ödemesi yapılmıyor ki bence yapılmıcakda bekledgim para 9xx dolar çokdan 4 haneliye geçmişler zaten

bende hata aylardır partner çalışmıyorum ne zaman sorun olucak ozaman damlıcam iki telifli kanalım sözleşmesinde sıkıntı kanal hala ayakda quizden atılmamıs ama ödemesi yapılmıyor ki bence yapılmıcakda bekledgim para 9xx dolar çokdan 4 haneliye geçmişler zaten

seninki iyiymiş benim 2 haneliyi ödemediler henüz...

Add new channel kısmında eklediğim kanala sözleşme göndermişler 5 dakika önce mail falanda atmamıştım kendi hatalarının cezasını biz çekiyoruz ya

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri