QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Resign Contract problemi ile ilgili maile sorun ile ilgileniyoruz, çözüldüğünde size cevap vereceğiz, kusura bakmayın tarzında bir genel mail gelmiş. Bilginize arkadaşlar.

Mail geldikten sonra RightSignature'dan da mail geldi, imza işlemini gerçekleştirdim ben de. Eğer sözleşme gelmeyenler varsa, mail atmalarını öneririm.

Ödemeler gelir rahat olun bu gün ve aralıklarla Ayın 31. kadar sürer ben alıştım zaten en erken guiz ödeme yapıyor halen..

Mail geldikten sonra RightSignature'dan da mail geldi, imza işlemini gerçekleştirdim ben de. Eğer sözleşme gelmeyenler varsa, mail atmalarını öneririm.

Dün "Resign Contract" gelen kanalıma giriş yapıp çıktıktan hemen sonra RightSignature'den mail geldi. İmzalattım bende. Quize mail atmadan bana geldi imza formu

Hocam attığınız maili yazar misiniz ?
Biz de atalım

Ben böyle yazmıştım hocam:

Hi, I saw that my payment is delayed. There states: "Resign contract." But I had already signed the aggrement. Under Contract Part there states: "SignedPDF". I have not got any e-mail from rightsignature for the channel. Please check it out once more. When can I have my payment? Thanks for your interest and help. My channel name is: KANAL ADINIZ. My Channel id is: KANAL ID'Niz My email: [email protected] My paypal: PAYPAL ADRESINIZ.

dün bana da 2 tane sözleşme göndermişler imzalamam için.. şimdi imzaladım.. mail atmamıştım.. Quiz bişeylerin kafasını yaşıyor da bakalım inşallah ödemeler 1 ay ertelenmez

geçen ay kanalı kapananlar bu ay aldımı ya da kapananların 27 sindemi yatıyordu 8xx üç hane gelmedi de

ek olarak bende mail atmamıştım ama şimdi maile baktım imza göndermişler resign olanlar için herhalde

geçen ay kanalı kapananlar bu ay aldımı ya da kapananların 27 sindemi yatıyordu 8xx üç hane gelmedi de

ek olarak bende mail atmamıştım ama şimdi maile baktım imza göndermişler resign olanlar için herhalde

Kasım ayı kapananlar bu ayın 27. yatması lazım ,bende bekliyorum bakalım ytıracaklrmı hayırlısı..

Akşam sorunla ilgili mail atmıştım.. Yeniden imza atmam için mail geldi imzaladım.. Akşamdan beri bi değişiklik yoktu.. Şimdi kontrol ettim "Delayed - Resign Contract" durumu düzelmiş.. Bi sorun yok şuan.. Bilginize..

Son düzenleme:
resign sorunu olup ödeme alan var mı? özellikle 5xx - 4xxx arası?

Sözleşme imzalı değil diye ödememezlik yapıcakları yok ödemicek olsalardı hiçbirimize ödeme yapmazlardı.
Ama artık birçok kişi ödeme günü geçmemesine rağmen henüz ödeme alamadı diye quize mail göndermeye başlayınca adamlarda sıyırdılar :D banada sözleşme göndermişler 1 tane .
Ödeme son gününe kadar sabredin arkadaslar burda birbirinizi sanki ödemiycekmiş gibi mesajlarla germeyin.
Olumlu olun azcık pozitif olun

4 haneli 2xxx bankaya alan oldu mu hiç ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri