Paypal ödemeleri durdu. .İlginç!
youtube ödemelerini bekliyorlardır baya ödeme yaptılar cünkü belki nakit sıkıntısı vardır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belli nedenlerden dolayı kanalların dashboard'una bakamıyorum. Bu resign contract olayı yüzünden ödemeler 1 ay ertelenme riski var mı? Ona göre girip kanalları tek tek kontrol edeceğim risk alıp.
Hocam adamlar baya para ödedi belli ki paraları bitti adsense ödemelerini bekliyorlardır alınca devam ederler bende bekliyorum hala paypala ödeme.
bilmediğimden soruyorum öyle bir durum mu var ? Quiz e para adsense ödemiyor ki google ödüyor. yani adsenseyle ne alakası var bence bununla alakası yok tabi bilmediğim başka bir şey varsa kusura bakmaHocam adamlar baya para ödedi belli ki paraları bitti adsense ödemelerini bekliyorlardır alınca devam ederler bende bekliyorum hala paypala ödeme.
bilmediğimden soruyorum öyle bir durum mu var ? Quiz e para adsense ödemiyor ki google ödüyor. yani adsenseyle ne alakası var bence bununla alakası yok tabi bilmediğim başka bir şey varsa kusura bakmaaçıklarsan aydınlanmış oluruz
Bizde bekliyoruz ''Ya Sabır'' diyerekten. Video atmayı durdurdum artık, her ay yeni bi muamele zaman kaybı, nakit kaybı. 1 kere de gecseler ya su ödemeleri. Abidik gubidik iş yapıyorlar zararı çeken gene biziz. Ne kadar küçük ödeme varsa gönderdi asıl kanalı göndermediler.![]()
yok hocam google zaten adsense değil.. adsense google un bir yapısı sadece.. yani google ait bir partner adsense.. biz o partnerden değil de quizden alıyoruz ödememizi mantık buHocam Adsense zaten GoogleYani ben Quiz'in ödemeleri Adsense üzerinden alıyor diye biliyorum, belki yanlış biliyorumdur.
Bizde bekliyoruz ''Ya Sabır'' diyerekten. Video atmayı durdurdum artık, her ay yeni bi muamele zaman kaybı, nakit kaybı. 1 kere de gecseler ya su ödemeleri. Abidik gubidik iş yapıyorlar zararı çeken gene biziz. Ne kadar küçük ödeme varsa gönderdi asıl kanalı göndermediler.![]()
yok hocam google zaten adsense değil.. adsense google un bir yapısı sadece.. yani google ait bir partner adsense.. biz o partnerden değil de quizden alıyoruz ödememizi mantık buayrıca eğer öyle olsaydı ayın 22sinden önce para ödemezdi quiz.. ha kendi cebinden ödüyor sonra google ona ödeniyor dersen de o zaman google ya ödemezse onlara? o mevzu var.. yani bununla alakalı olduğunu zannetmiyorum
onur hocam o riski nasıl alıyorlar peki? ya google ödemezse onlara eksiye düşerler o zamanKendi cebinden ödüyor öncesinde Quiz küçük ödemeleri arkadaşlar, kesin bilgi buBize ödeme tarihi ile partner mcn'lere ödeme tarihi Google'ın aynı yaklaşık olarak ayrıca. MCN'imiz var oradan biliyorum
O değil de gelen şeyi imzaladıktan 1-2 saat geçti kaldırmışlar resign zımbırtısını. Ödeme yok tabi ortada ama ödenecek demek ki![]()
onur hocam o riski nasıl alıyorlar peki? ya google ödemezse onlara eksiye düşerler o zamanve dediğinde mantıklı olabilirsin belki çünkü dün öğlenden bu yana kimse ödeme alamadı webmoney dışında
ama şu da var atlaya atlaya ödemeler yaptı yani 200 ödemedi 400 ödedi 600 ödemedi 800 ödedi hatta 4 haneli bile ödedi
Sırf quiz ödemeleri erken yapıyor diye sadece bizim forumdan milyonları götürüyorlar hocam. Risk alıyorlar ama büyük ödemelerde o riski almıyorlar, sonuçta hiç ödemese bile google kar edecek şekilde ayarlıyorlar onlar merak etmeyin![]()
vay çakallarSırf quiz ödemeleri erken yapıyor diye sadece bizim forumdan milyonları götürüyorlar hocam. Risk alıyorlar ama büyük ödemelerde o riski almıyorlar, sonuçta hiç ödemese bile google kar edecek şekilde ayarlıyorlar onlar merak etmeyin![]()
vay çakallarşimdi o zaman gözler adsense ödemelerine mi dönecek?
o zaman adsense konusunu takibe başlayalım.. muhtemelen yarına ödemelere tekrar başlarlar
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam bu resign contact yazıları mı ne nerdede yazıyordu payoutda mı?Bende yazılar kendi kendine kalkmış da şaşırdım.
Kısmet, şu sorunu düzeltiyorlar sanıyorum support'taki insanlar. Resign olayı çözümleniyor, çözülünce o devam eder bugün...
Hocam biz o Resign olayını dün öğlen çözdürdük ama ödeme gelmedi henüz.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.