QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Delayed'e düşen arkadaşlar kanallarınızdan herhangi biri kapalı mı benim 5 kanalımın 4'ü açık 1'i kapalı kapalı olan kanalın kazancı dashboardda gözükmüyor hatta kanalın kendisi bile gözükmüyo ama diğer kanallar açık olmasına rağmen delayed yazıyo

Bendekilerin hepsi acik ve farkli dashboardlar hocam ayni yerde de degil kanallar

Benimkilerde farklı dasboardakıler bıle delayed...

arkadaşlar acaba hesabı kesinleşmiyen varmı benim daha kesinleşmemiş 2014 kısmındaki soru işaretine tıklıyorum yinede görünmüyor

Delayed'e düşen arkadaşlar kanallarınızdan herhangi biri kapalı mı benim 5 kanalımın 4'ü açık 1'i kapalı kapalı olan kanalın kazancı dashboardda gözükmüyor hatta kanalın kendisi bile gözükmüyo ama diğer kanallar açık olmasına rağmen delayed yazıyo

Aynı Durum Benim içinde Geçerli. Üç Kanalım Bağlı Quiz'e Biri Kapandı, Diğeri Dün Gece 5 Tane Telif Yedi (Birtane Sayılıyor) Üçüncüsü Temiz ama Hepsinin Karşısında
delayed Yazıyor...

Şöyle bir durum olabilir arkadaşlar. Dashboard da 20 kanal var, bunlardan 1 tanesi kapalı diyelim. Bu kapalı olan kanalın kazancı kesinleşmiş ise açık olan kanallarınızla birlikte initial balance toplamında gözüküyor. Ancak kapalı olan kanal ile açık olan kanalın ödenme tarihleri farklı oluyor biliyorsunuz. Bu durumda karışıklığı önlemek için toplu şekilde ödemenin tarihini sabitlemiş olabilirler. Zaten bence boyle olması lazım ki adamlar dashboardları tek bir yere neden topladılar iş yükü azaltmak için. Biz ne yapıyoruz 100 tane kanal var 72 tanesi kapalı kesinleşenler var kesinleşmeyenler var. Yaptıkları güncellemenin anlamı kalmazdı.

Bir seyi merak ettim arkadaslar ya, delayed yazan yada yazmayan herkes de odeme tarihi 27 ocak olarak mi gorunuyor?

Bir seyi merak ettim arkadaslar ya, delayed yazan yada yazmayan herkes de odeme tarihi 27 ocak olarak mi gorunuyor?

benim kanallar açık iksiide farklı darshbordda kayıtlı ikiside 3 haneli ikiside delayed karsısında soru işareti var bir tek bendemi soru işareti var VE YANINDA TERMİNATED YAZIYOR

Son düzenleme:
tüm kanallar delayed.
açık kanallar toplamı 1k
kapalı kanallar toplamı 4k
bu adamlar kapalıları ödemicekse hiçbir anlamı kalmıyor...

benim kanallar açık iksiide farklı darshbordda kayıtlı ikiside 3 haneli ikiside delayed karsısında soru işareti var bir tek bendemi soru işareti var

MUhtemelen hepimizde var ve duzelicek sanirim bir hata gibi duruyor cunku kimisinde var kimisinde yok, ilginc!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri