QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
11.12.2014 den kapanan kanallardan xxx miktar 27 Ocak ta yatacak diye mail geldiydi Quizden, şimdi baktım xx 2 haneli çok düşük bir miktar ödeme geldi.

Kapanan kanalların ödemesi tek seferde yapılmıyormuydu?

11.12.2014 den kapanan kanallardan xxx miktar 27 Ocak ta yatacak diye mail geldiydi Quizden, şimdi baktım xx 2 haneli çok düşük bir miktar ödeme geldi.

Kapanan kanalların ödemesi tek seferde yapılmıyormuydu?

Abi birazdan mağara görseli koyup seni taglerler.

aralık ayında kapanan kanalın kasım ödemesini ocak 26sında yapıcam diye mail atmıştı ama gelen giden yok 3 haneli..

4*+4*
2 kapanan daha gelmiş...

---------- Spam Engelliyici 00:25 ---------- Önceki Mesaj 00:25 ----------

aralık ayında kapanan kanalın kasım ödemesini ocak 26sında yapıcam diye mail atmıştı ama gelen giden yok 3 haneli..
2 hanelilerde daha sabaha doğru ancak gelir 3 haneli

Kapanan kanallardan sıra gelmicek gibi, bi sonraki aya zaten20 gün kaldı, açık kanalları şimdiden kapatsak mı

En son ödenen en çok paypal ödemesi kaç geldi hiç 4 haneye çıktılar mı yoksa 9xx lerde mi kaldı ?

Ben şahsen 4xx lerden yukarı çıkamadım...

Life olmasın hocam o? Açıklamayı yazabilir misiniz?

Quiz Group International Inc. adlı kullanıcının size şu tutarda ödeme gönderdiğini bilmek istediğinizi düşündük $3xx,35 USD.

Quiz Group International Inc. tarafından gönderilen not:
QuizGroup 2014-11

bana da 1xx olan ödeme gelmedi mesela. bir bu geldi birde 8x olan ödeme geldi hocam

En son ödenen en çok paypal ödemesi kaç geldi hiç 4 haneye çıktılar mı yoksa 9xx lerde mi kaldı ?

Ben şahsen 4xx lerden yukarı çıkamadım...

açık kanallara 750$ 800$ arasında kaldılar sonrasını ödemediler tabi arada 200-300-400 alamayanda oldu..

bunlar napıyor ya :D 10 20 40 dolar vs gelmıs paypala :) bankayı ödediler paypal bekliyor daha cok ödemem bekliyor valla iyice karıstırdılar

bugün ve dün ziraat banka hesabına ödeme alan yok dimi

insallah cuma banka ödemeleri tamamlanır yoksa pazartesiye kalacaz :)

anlıyorum milletin derdi paypal
ama benim de derdim banka :D

2 ay once kapanan kanalin 2 haneli odemesini az once aldim. Bunun disinda 2 kapanan kanalimin + mevcut acik kanallarimin daha odemesini bekliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri