QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
arkadaşlar bir şey soracağım bugün quiza 1 telif 1 topluluk olan kanalımı para kazanmasını kapatmış bu ay kazandığım parayı sorunsuz alırmıyım.Bilen varsa güzel haber bekliyorum

Quiz'de sadece kapanan ve telif gelen kanallar mı bloke oluyor ? Diğer ihtarsız kanallarda durum ne ? Quizci biri alıntılasın lütfen :D

Quiz'de sadece kapanan ve telif gelen kanallar mı bloke oluyor ? Diğer ihtarsız kanallarda durum ne ? Quizci biri alıntılasın lütfen :D

Hocam kapanana hadi tamam da, telifliyi de ödemezse bittim :D

Bence kapanmadıkça öder gibi.

Arkadaşlar benim bi kanalım kapandı, 31 aralıkmı 1 ocak mı bilemiyorum tam. Şimdi ben ödemeyi bu ay mı alırım? Veya kesinleşirse dashboardda alır myım? alamcıam galiba ama :D

Birkac tane kanalım dun telif ve topuluktan kapandı. Onlarin gelirlerine %99 bloke gelecegi icin gözden cıkardım. Umarım digerleri kapanmadan ayın 12 si gelir.

benim de iki üç tane gitti hayırlısı bakalım...herkes kazasız belasız alır ödemesini de, 2015e güzel başlasın...

Erken değilmi bu konuyu açmak için ödemeleri almaya en az 15 gün var

arkadaşlar bir şey soracağım bugün quiza 1 telif 1 topluluk olan kanalımı para kazanmasını kapatmış bu ay kazandığım parayı sorunsuz alırmıyım

56 gün saymaya başla. ;) Bu ay alamazsın. Net.

---------- Spam Engelliyici 03:02 ---------- Önceki Mesaj 02:57 ----------

Telif gelen kanala bloke gelecek felan diye kim dedi arkadaşlar? Haybeden teori okumayın sonra bu konular sarpa sarıyor burada. Hani kapanan bazı kanallara bazı yaptırımlar oldu da, telif var diye ödemesine bloke konulan oldumu da anında konuyu baltalıyor, insanları strese sokuyorsunuz?

Son düzenleme:
56 gün saymaya başla. ;) Bu ay alamazsın. Net.

---------- Spam Engelliyici 03:02 ---------- Önceki Mesaj 02:57 ----------

Telif gelen kanala bloke gelecek felan diye kim dedi arkadaşlar? Haybeden teori okumayın sonra bu konular sarpa sarıyor burada. Hani kapanan bazı kanallara bazı yaptırımlar oldu da, telif var diye ödemesine bloke konulan oldumu da anında konuyu baltalıyor, insanları strese sokuyorsunuz?

Bılsem sormam degıl mı ? Adsense harıcı cok kanalım yok cevreden de kulaktan dolma bılgıler hep. Net bılgı almak ıcın konuya yazmıstım.

Bu ay 2 haneli almayı düşünüyoz bakalım :D

Beyler mesela bu ay icinde kanalim kapanirsa o kanalin bu ay alacagim aralik odemesi mi erteleniyor yoksa kapandigi ay icerisindeki kazanci mi erteleniyor?

Lanet okimiyim diyorum ama lanetlemekde istiyorum :D 15 gundur bir paypal sorunu var paypalı değiştiremiyoruz :D

Herkes ins. Sorunsuzca odemelerini alir. Su finaller bitsede bastirsak youtube a :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri