QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
anasayfada kazanç yazıyor? http://i.hizliresim.com/pmnZPL.png
fakat detaylı bakamıyorum? kanal 3 gün önce kapatılmıştı ödemesi yapılırmı? http://i.hizliresim.com/N9DvEP.png

---------- Spam Engelliyici 16:58 ---------- Önceki Mesaj 16:57 ----------

anasayfada kazanç yazıyor? http://i.hizliresim.com/pmnZPL.png
fakat detaylı bakamıyorum? kanal 3 gün önce kapatılmıştı ödemesi yapılırmı? http://i.hizliresim.com/N9DvEP.png

November yani kasım ayına bakıyorsunuz hocam, Decembera bakmanız lazım.

Step 1: Kanalın Açık Olması (Temiz Olması) : Uygun - Tamamlandı
Step 2: Ödemelerin Kesinleşmesi : Uygun - Tamamlandı
Step 3: Ödemelerin Hesaplara Aktarılması : Beklemede
Step 4: Aktarılan Ödemelerin Banka Hesaplarına Geçmesi : Beklemede
Step 5: Kazanılan Paranın Çarçur Edilmesi : Beklemede

Motto: Hayat hep bir şeyi beklemekle geçiyor zaten. :D

Step 1: Kanalın Açık Olması (Temiz Olması) : Uygun - Tamamlandı
Step 2: Ödemelerin Kesinleşmesi : Uygun - Tamamlandı
Step 3: Ödemelerin Hesaplara Aktarılması : Beklemede
Step 4: Aktarılan Ödemelerin Banka Hesaplarına Geçmesi : Beklemede
Step 5: Kazanılan Paranın Çarçur Edilmesi : Beklemede

Motto: Hayat hep bir şeyi beklemekle geçiyor zaten. :D

Step 5 i bakalım biz ne zaman uygulayacağız :)

Peki hocam 3 telif geldi 1 hafta verildi ödeme yapılır mı suan kanal açık 4 günü var dolmasina
Bir dashboard'ımda gayet 2 hane ödeme beklerken 3 hane yansımış. Kanallara girip baktıgımda ise gene toplam 2 hane? Başka da alacak verecek kanal yok zaten. 1 tane daha kanal var ama onun para kazanması gitmişti 2 ay önce 400 dolar civarı 27 ocak denmişti o kanalın bu kazanclarla ilgisinin olacagını sanmıyorum. neden 2 hane yerine 3 hane yansıdı ki? :D

Bu arada, isterse kesinleşme günü kanalınız kapansın, o para anca 57 gün sonra ödenir. Kesinleşmelerde gözükse dahi ödenmiyor. Ödeme günü mail geliyor ödemeniz ertelenmiş diye. Yani ona göre yapın hesaplarınızı. Tecrübeyle sabittir. Hem de birkaç defa!

fotoğrafa iyi bak orada decembera yazmıyor? aynı sorun ben de de var

Evet yazmıyor bende de december yazmıyor burda kimsede yazmıyor. Ama soru işaretine tıklayınca aralıktaki kesinleşen kazancı gözüküyor herkes ordan bakıyor bende ordan bakıyorum ve kesinleşen miktar doğru.

Peki hocam 3 telif geldi 1 hafta verildi ödeme yapılır mı suan kanal açık 4 günü var dolmasina

Eğer ödeme dashboard'ına yansıdıysa 1 ümit ödemeni alabilirsin. Bu konuda muallakta yani. Henüz 4 gün var diyorsun ve kanal acık o halde ödeme alman gerekiyor mantıken. Fakat eğer ödeme yapılmazsa bu ay, 57 gün sayacaksın bu ayın sonundan itibaren. Ayrıca ödeme yapılmazsa bu da quiz'in kanalları ne derece titizlikle inceledikleri anlamını taşır. :) Bekleyip görelim, durumu bize de belirtirsen seviniriz.

teliften attıkları kanallar kesinleşmemiş maalesef

Eğer ödeme dashboard'ına yansıdıysa 1 ümit ödemeni alabilirsin. Bu konuda muallakta yani. Henüz 4 gün var diyorsun ve kanal acık o halde ödeme alman gerekiyor mantıken. Fakat eğer ödeme yapılmazsa bu ay, 57 gün sayacaksın bu ayın sonundan itibaren. Ayrıca ödeme yapılmazsa bu da quiz'in kanalları ne derece titizlikle inceledikleri anlamını taşır. :) Bekleyip görelim, durumu bize de belirtirsen seviniriz.

yansımış hocam sabırsızlıkla bekliyorum

Küçük bir not var 1 sonraki telif te demiş acaba 4. Telif mi kapanır ilk kez oluyor

Ya arkadaşlar öncelikle özür dilerim, yeni konu açıp kirlilik yapmak istemedim. Ben QG ta banka transfer olayını yaptım ama sonradan öğrendim ki 1000$ :D, kim kaybetti ben bulayım. Şimdi onu tekrar paypala döndürmek istediğimde üzgünüz değiştiremiyoruz diyor. Belli bir zaman sonramı değiştirme hakkım doğacak. Tekrardan kusra bakmayın, teşekkürler.

O halde umarım kapanma olmadan ödemeler başlar ve senin kanalıda aradan çıkarırlar ödeyip. İnşallah alırsın kardeşim.

[MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] sende orada November falanda yazmiyor sanirim. Ben ve bi kac arkadasta daha boyle durum. Orada November October yaziyor ve December yok, soru isaretine tiklayincada bisey gorunmuyor cunku December ayi yok ortalikta. Sizde hicbiri olmadigindan dolayi tiklayinca gorunuyor.

[MENTION=10988]JaquestTeam[/MENTION] sende orada November falanda yazmiyor sanirim. Ben ve bi kac arkadasta daha boyle durum. Orada November October yaziyor ve December yok, soru isaretine tiklayincada bisey gorunmuyor cunku December ayi yok ortalikta. Sizde hicbiri olmadigindan dolayi tiklayinca gorunuyor.
Evet hocam bende hiçbir ay yok o yüzden gözüküyor sanırım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri