DECEMBER gözükmeyenler sorun yok değil mi ana ekranda doğru şekilde kesinleşen yazıyor..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar benim bütün kanallarım kapandı, giriş yapamıyorum. Nasıl bakıcam acaba kesinleşimş kazanca?
Bu ne demek sımdı ya? :S Kafam cok pis takıldı
delayed ? terminated
DECEMBER gözükmeyenler sorun yok değil mi ana ekranda doğru şekilde kesinleşen yazıyor..
benim bütün ödemelerim banka adına, 5 olanda kesinleşmiş 15bin olanda kesinleşmiş bir sıkıntı yok.
---------- Spam Engelliyici 15:54 ---------- Önceki Mesaj 15:53 ----------
ilk resimdeki zaten sizin kesinleşen kazancınız, 2. resime gerek yok.
2014'e tıkla hocam sonra 2014'ün altında soru işaretine tıkla orada çıkıyor exel ile ayrıntısı.
Hocam banka hesabının dolar olması gerekiyor değil mi ?
kapanan kanalların bazılarında dashboardlar aktif oluyor. ben öyle bakıyorum kapalı kanal ile giriyor dashboarda. aynı dashboard üzerindeki başka kanaldan bakmayı deneyin. elbet biriyle giriş yapılıyordur.
tel no onaylayıp maile girdiğin zaman girebilirsin hocamYok hocam giremedim ya :/ bu hesap devre dışı diyor tel no istiyor :/![]()
kapanan kanalların bazılarında dashboardlar aktif oluyor. ben öyle bakıyorum kapalı kanal ile giriyor dashboarda. aynı dashboard üzerindeki başka kanaldan bakmayı deneyin. elbet biriyle giriş yapılıyordur.
gerçek bir numaradan sms alıp sonrasında giriş yapabilirsin ama yazacağın numaranın youtube da kulanma hakkı bitmemiş olması lazım.Yok hocam giremedim ya :/ bu hesap devre dışı diyor tel no istiyor :/![]()
Kapandığı için gecikmeli ödenecek diyor hocam. Ben öyle anladım yani![]()
Arkadaşlar bu ney ya! : Screenshot by Lightshot ( sıkıntı olurmu içindeki miktar 4 haneli
Hocam şimdi tek tek elimdeki kanalları kontrol ediyorum bende de bir çok kanal ayrı ayrı ama bazıları tek dashboarda yansımış. Tarih kısımı da delayed kısımının yanında terminated yazısınında soru işaretine gelince yazıyor. Samsung arkadaşımız bir kaç sayfa geride bir ekran görüntüsü paylaştı oradaki gibi.
kontrat imzalanmamıs görünüyor hocam bu durumda nasıl olur bilemiyorum mail filan atabilirsiniz belki.
Arkadaşlar bu ney ya! : Screenshot by Lightshot ( sıkıntı olurmu içindeki miktar 4 haneli
3 tane kanal kapanmıştı 1 hafta önce banka ödemesiydi,diğer banka ödemesi olan kanalın dashboardına da eklenmemiş bi türlü giremiyorum kanala..Paypal olan dashboard da görünmüyo yardım et hocam![]()
hocam simdi tekrar baktım kapanan kanallardan birine ama öyle bisey yazılmıyo kesinlesmis sadece bide bu ay kapandı ondan olabilir mi yoksa bana ödemeyimi yapcaklar![]()
en güzel support kısmından iletişime geçme ama tavsiyem 27 sinden sonra geçmen yoksa cevap filan alamazsın şimdi ödemelerle cebelleşiyolardır cevap verecek vakit bulacaklarını sanmıyorum![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.