QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
DECEMBER gözükmeyenler sorun yok değil mi ana ekranda doğru şekilde kesinleşen yazıyor..

Arkadaşlar benim bütün kanallarım kapandı, giriş yapamıyorum. Nasıl bakıcam acaba kesinleşimş kazanca?

kapanan kanalların bazılarında dashboardlar aktif oluyor. ben öyle bakıyorum kapalı kanal ile giriyor dashboarda. aynı dashboard üzerindeki başka kanaldan bakmayı deneyin. elbet biriyle giriş yapılıyordur.

benim bütün ödemelerim banka adına, 5 olanda kesinleşmiş 15bin olanda kesinleşmiş bir sıkıntı yok.

---------- Spam Engelliyici 15:54 ---------- Önceki Mesaj 15:53 ----------

ilk resimdeki zaten sizin kesinleşen kazancınız, 2. resime gerek yok.

2014'e tıkla hocam sonra 2014'ün altında soru işaretine tıkla orada çıkıyor exel ile ayrıntısı.

Hocam banka hesabının dolar olması gerekiyor değil mi ?

Arkadaşlar bu ney ya! : Screenshot by Lightshot ( sıkıntı olurmu içindeki miktar 4 haneli

kapanan kanalların bazılarında dashboardlar aktif oluyor. ben öyle bakıyorum kapalı kanal ile giriyor dashboarda. aynı dashboard üzerindeki başka kanaldan bakmayı deneyin. elbet biriyle giriş yapılıyordur.

Yok hocam giremedim ya :/ bu hesap devre dışı diyor tel no istiyor :/:(

3 tane kanal kapanmıştı 1 hafta önce banka ödemesiydi,diğer banka ödemesi olan kanalın dashboardına da eklenmemiş bi türlü giremiyorum kanala..Paypal olan dashboard da görünmüyo yardım et hocam :D

Hocam şimdi tek tek elimdeki kanalları kontrol ediyorum bende de bir çok kanal ayrı ayrı ama bazıları tek dashboarda yansımış. Tarih kısımı da delayed kısımının yanında terminated yazısınında soru işaretine gelince yazıyor. Samsung arkadaşımız bir kaç sayfa geride bir ekran görüntüsü paylaştı oradaki gibi.

hocam simdi tekrar baktım kapanan kanallardan birine ama öyle bisey yazılmıyo kesinlesmis sadece bide bu ay kapandı ondan olabilir mi yoksa bana ödemeyimi yapcaklar :p

Arkadaşlar bu ney ya! : Screenshot by Lightshot ( sıkıntı olurmu içindeki miktar 4 haneli

hocam kasım ayına bakıp neden yaygara yapıyorsunuz, bakın orda NOV yazıyor translate sitelerine girip November yazıp çevirtin kasım olduğunu göreceksiniz. sorununuz ne anlamadım ama o kısımlar bizi ilgilendirmiyor, dashboarda girdiğiniz sayfada kocaman şekilde yazan rakam kesinleşen ve yatacak olan rakamdır.

benim ise ödemeler kısmında herhangi bir tablo mevcut değil arkadaşlar ama ana sayfada görünüyor kazanç neden ödemeler kısmına yanısımamış ki bu

3 tane kanal kapanmıştı 1 hafta önce banka ödemesiydi,diğer banka ödemesi olan kanalın dashboardına da eklenmemiş bi türlü giremiyorum kanala..Paypal olan dashboard da görünmüyo yardım et hocam :D

en güzel support kısmından iletişime geçme ama tavsiyem 27 sinden sonra geçmen yoksa cevap filan alamazsın şimdi ödemelerle cebelleşiyolardır cevap verecek vakit bulacaklarını sanmıyorum :)

hocam simdi tekrar baktım kapanan kanallardan birine ama öyle bisey yazılmıyo kesinlesmis sadece bide bu ay kapandı ondan olabilir mi yoksa bana ödemeyimi yapcaklar :p

Bu ay da kapanmış olsa payment kısımında bir açıklama olur hocam. Delayed falan yazıyorsa yanındaki terminated kısımından hangi tarihte ödeneceği yazıyor. Hiç kazanç görünmüyorsa henüz kesinleşmemiştir. Kazanç sıkıntısız görünüyorsa exel detayı falan ile o zaman ödemeyi bu ay yaparlar diye tahmin ediyorum.

Hocam form imzanlanmamış görünüyor erken gördüğün iyi olmuş. Bana da olmuştu mail atmıştım mailinizi kontrol edin imza forumunu imzalayın dediler baktım mailde herhangi bir şey yok bir mail daha attım bana bir takım sorular sordular madde madde ( kanal url - dashboard channels kısımında signedpdf falan ne yazıyor v.s. ) ben de gelen maddelere cevap yazdım gönderdim o gün para gönderildi.

en güzel support kısmından iletişime geçme ama tavsiyem 27 sinden sonra geçmen yoksa cevap filan alamazsın şimdi ödemelerle cebelleşiyolardır cevap verecek vakit bulacaklarını sanmıyorum :)

Valla dün aksam sizi mahkemeye vercem nerde benim kanalların parası falan dedim bugün Öğlen cvp attılar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri