QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
quizin işi belli olmuyo ki bakarsın 4 5 kanalı toplu seklinde yollar yada tek tek yollar bi ayarları yok bunların :)

Aynen öyle şimdiye kadar toplu yolladılar. Ama en son dashboardları ayırdılar :) Eğer toplu gelecekse ben daha çok beklerim. 1 hane 3 hane arası hepsini toplarsa en az 5-10 günüm var ödeme için..

Quiz dashboardda earning balance tutmuyor acaba hangisi yatıcak balance 100 dolarsa earning 50 dolar anlamadım.

[MENTION=12558]KimLanBunLaR[/MENTION] [MENTION=9639]maihes[/MENTION] ödeme konusunu dağıtmayalım :)

Yaşasın kötülük :cool::cool::cool:

Kanalı bu ay kapanıp dün kesinleşen varsa ne yazıkki bu ay ödeme beklemesin. Az önce mail attım ocak 27'de ödenecek gösteriyor diye. Gelecek ay ödenecek diye cevap geldi. 10'unda kapanan bir kanalım için yazmıştım bunu.

hocam sen ciddimisin ya şaka gibi iyimi sen kanal 13ünde kapandı :S gel bide burdan yak iyimi

paypal ve life partnerlerine aynı paypal adresi ile kaç kanal bağlayabiliyoruz ?
aynı dashboardda 100 kanal bağlı olsa sorun çıkarmı ?

hocam sen ciddimisin ya şaka gibi iyimi sen kanal 13ünde kapandı :S gel bide burdan yak iyimi
Geçen ayda kesinleşmeye 2 gün kala kapanan kanalımın kazancını alamamıştım :) Yani şaka değil gerçek. Ama bakarsın belki öderler. Ben bana gelen cevabı yazdım hocam.

terminated olan tüm kanallar mı 57 gün sonra? ozaman niye 27sinde yazıyor? siz de sorarmınız belki bazı kanallarda özel durum olmuştur..

Evet quiz x,xx $ gönderdi az önce.Hayırlı olsun.darısı xxx $ olanlara :)

2 haneli ödeme alanların yorumlarını bekliyoruz hadi bitsin artık tek haneliler :D

az önce ikinci tek haneli yattı . yani toplam 2 haneli oldu hocam :D sadaka misali yavas yavas yolluyor Quiz :D
Dashboarların hemen hemen çoğunun birleşmesi ödemeleri daha hızlı yapmaları demek. Çabuk bitsin bir, iki , üç , dört haneliler 5 i bekleyenler var :D

Çıtırdan atmış bi tek hane.. Buda sevindirici demekki her dashboardı ayrı atacak.. Bu kesinleşti..

Büyükleri sona bırakması hiç hoşuma gitmiyor hep bir terslik çıkıyor.Bir an önce 4 hanelilere geçmesi dileğiyle :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri