QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
tüh be bütün ödemeleri banka olarak istemişim, bir türlü paypal ödeme heyecanlarına ortak olamıyorum :( acilen kanal yapıp paypala bağlayayım.

3 kanal tek dashboard. 2 si kapandı. Şimdi benim ödememi nasıl yapcaklar sizce kapanmayanda 8x var kapananlar 2x 1x şeklinde.

Geçen ay Quiz'den mail gelmişti x kanalının ödemesi kanal kapndığı için 26 Ocak 2015'de ödenecek diye bugün yine mailler geldi kapanan kanalların ödemeleri ile ilgili 26 Şubatta ödeneceğini bildiren ama bu gelen maillerden biri yine o x kanalına ait ödeme, yani 26 Ocak diye bir mail atmışlardı geçen ay şimdi de aynı kanal 26 Şubat ödeme tarihi diye mail geldi. Var mı böyle bir durum ile karşılaşan ?

Benim de tek cift uc haneli hic biri gelmedi daha ya, ne paypal ne de webmoney hicbirinde odeme yok :s panelleri de ayri hepsinin olay ne anlamadimki ya, dashboardlarda uyari da yok hersey normal, kanallar da acik!?

Tost makinası ile Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen ay Quiz'den mail gelmişti x kanalının ödemesi kanal kapndığı için 26 Ocak 2015'de ödenecek diye bugün yine mailler geldi kapanan kanalların ödemeleri ile ilgili 26 Şubatta ödeneceğini bildiren ama bu gelen maillerden biri yine o x kanalına ait ödeme, yani 26 Ocak diye bir mail atmışlardı geçen ay şimdi de aynı kanal 26 Şubat ödeme tarihi diye mail geldi. Var mı böyle bir durum ile karşılaşan ?
peki aynı ücreti mi yazmışlar? eğer aynı değil farklı ücretse oda farklı tarihlere ait kazancıdır hocam.. atıyorum senin kasım kazancını ocak 26 da ödeyeceklerse ve senin bu kanalın aralığın 10 u gibi kapandıysa bu 10 günlük kazancın da şubatta ödeneceğine dair bir maildir.. umarım anlatabilmişimdir :)

tüh be bütün ödemeleri banka olarak istemişim, bir türlü paypal ödeme heyecanlarına ortak olamıyorum :( acilen kanal yapıp paypala bağlayayım.

deville hocam birbirmizi haberdar edelim banka odemleri geldiginde

Sent from my iPhone using Tapatalk

ayrı ayrı 10 dolarda var ,40 dolarda ,150 dolarda
paneller ayrı,paypal mailleri bile ayrı.
umarım toplayıp da yollarlar.

Hocam hepsi ayriysa toplu yollamalari biraz imkansz deglmi

---------- Spam Engelliyici 14:38 ---------- Önceki Mesaj 14:37 ----------

Mail gelmiş 1 ay önce kapanan kanalin odemesini diger ay yapacaklarms

Ya arkadaş tmm ödemeler oluyorda bu adamlar halen daha kapananları ödeyeceğiz niye diyor.. E ödemediler bana işte :)

peki aynı ücreti mi yazmışlar? eğer aynı değil farklı ücretse oda farklı tarihlere ait kazancıdır hocam.. atıyorum senin kasım kazancını ocak 26 da ödeyeceklerse ve senin bu kanalın aralığın 10 u gibi kapandıysa bu 10 günlük kazancın da şubatta ödeneceğine dair bir maildir.. umarım anlatabilmişimdir :)
2015-01-15_15h43_24.png

Bana mail falan gelmemiş.Kapalı kanalın dashboardın da böyle yazıyor ödemem garanti 27sinde yatacak mı ?

Anladım hocam, ücret farklı tabi dediğiniz gibi düşündüm bende ama bu kazancı ekleyerek yazmışlar ondan kıllandım yani ikisini bir yatıracaklar gibi görünüyor. Bir mail gönderdim bakalım ne diyecekler, inşallah 26 Ocak ve 26 Şubat bölerek yatırırlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri