iamroquentin
Yasaklanmış
banada bişey gelmedi hocam ne tek hane ne çift nede 3 haneli sebebini bilmiyorum.
dashbrodlar ayrı ayrı mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
banada bişey gelmedi hocam ne tek hane ne çift nede 3 haneli sebebini bilmiyorum.
dashbrodlar ayrı ayrı mı
hayır tek dashboard'ım var
benimkiler ayrı.7dolarcık yolladı sadece...tek dashbord olunca hepsini toplu alırsınız benim hepsi ayrı ayrı o yüzden parca parca alıyoz
benimkiler ayrı.7dolarcık yolladı sadece...
onlarca kanal yok ortada.
ayrı ayrı 10 dolarda var ,40 dolarda ,150 dolardayüksek oldugu icin belki daha sıra gelmemistir hocam
peki aynı ücreti mi yazmışlar? eğer aynı değil farklı ücretse oda farklı tarihlere ait kazancıdır hocam.. atıyorum senin kasım kazancını ocak 26 da ödeyeceklerse ve senin bu kanalın aralığın 10 u gibi kapandıysa bu 10 günlük kazancın da şubatta ödeneceğine dair bir maildir.. umarım anlatabilmişimdirGeçen ay Quiz'den mail gelmişti x kanalının ödemesi kanal kapndığı için 26 Ocak 2015'de ödenecek diye bugün yine mailler geldi kapanan kanalların ödemeleri ile ilgili 26 Şubatta ödeneceğini bildiren ama bu gelen maillerden biri yine o x kanalına ait ödeme, yani 26 Ocak diye bir mail atmışlardı geçen ay şimdi de aynı kanal 26 Şubat ödeme tarihi diye mail geldi. Var mı böyle bir durum ile karşılaşan ?
tüh be bütün ödemeleri banka olarak istemişim, bir türlü paypal ödeme heyecanlarına ortak olamıyorumacilen kanal yapıp paypala bağlayayım.
ayrı ayrı 10 dolarda var ,40 dolarda ,150 dolarda
paneller ayrı,paypal mailleri bile ayrı.
umarım toplayıp da yollarlar.
peki aynı ücreti mi yazmışlar? eğer aynı değil farklı ücretse oda farklı tarihlere ait kazancıdır hocam.. atıyorum senin kasım kazancını ocak 26 da ödeyeceklerse ve senin bu kanalın aralığın 10 u gibi kapandıysa bu 10 günlük kazancın da şubatta ödeneceğine dair bir maildir.. umarım anlatabilmişimdir![]()
![]()
Bana mail falan gelmemiş.Kapalı kanalın dashboardın da böyle yazıyor ödemem garanti 27sinde yatacak mı ?
Tabiki
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tabiki
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
peki aynı ücreti mi yazmışlar? eğer aynı değil farklı ücretse oda farklı tarihlere ait kazancıdır hocam.. atıyorum senin kasım kazancını ocak 26 da ödeyeceklerse ve senin bu kanalın aralığın 10 u gibi kapandıysa bu 10 günlük kazancın da şubatta ödeneceğine dair bir maildir.. umarım anlatabilmişimdir![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.