QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Bende 7 tane para kazanması kapanan kanallar var (Telif falan yok)

Bunların bazılarında ödeme kısmında 27.01.2015 te ödenecektir diye ibare varken, bazılarında 57 gün sonra ödenektir uyarısı var, bazılarında hiç uyarı yok. Hiç anlamış değilim...:)

Çok karışık bir durum. En iyisi ödeme yapmalarını beklemek...

Merak ettiğim,tek dashbord oldu ödemeyi tek seferde mi yapacak yoksa parça parça mı?

1 dashbordun parasının 2 parça halinde gönderildiğine hiç rastlamadım

Yaşayamazsın çünkü ilk sefer tadına bakacağız :D
Parça parça dan kastım her kanalı ayrı ayrı ödemesinin yapılması,tek seferde yapılırsa 1 güne tamamlanır ödemeler walla iyi olur :)

1-2 kanal farklı kazanç olarak kesinleşmiş (4 hane) daha sonra 4-5 kanala daha girdim hepsinde aynı meblağ (3 hane) var anlayan anlatmak isteyen alıntılarsa sevinirim.

Yaşayamazsın çünkü ilk sefer tadına bakacağız :D
Parça parça dan kastım her kanalı ayrı ayrı ödemesinin yapılması,tek seferde yapılırsa 1 güne tamamlanır ödemeler walla iyi olur :)

ilk sefer tadına bakmadık daha önce birleşikti halada birleşik panel duruyor

Iyide tek dasboard olmadiki bende hala hepsi ayri ayri duruyor? Nabiyor bu adamlar ya..

onlarca kanal var aynı paypallara baglı.3-4 kanalın paneline girdim,hiçbirisinin diger kanallardan haberi yok :D

benimde 20 kanalım var quizde 10 tanesi tek dashboarda gözüküyo kesinleşmiş olarak diğer 10 kanalı unutmuşlar heralde dashboarda eklemeye :D :D ayrı ayrı baktım kesinleşmiş ama yanlız kalmışlar :D :D

hepsi tek cüzdana bağlıydı webmoneyde :D

Arkadaşlar şuan quizde paypal adresi değiştiren yada değiştirebilen var mı ?

kesinleşmeler oldumu ?
bende kanal tertemiz olmasına rağmen ödeme bölümünde 15 şubatta ödenecektir diye bir soru işareti var

bugün öğleye doğru ödemeye başlarlar.. kesinleşmeler sanırım dün herkes içn bitti

Geçen ay webmoney den ödeme ne zaman alındı acaba

C6603 cihazımdan gönderildi

bugün öğleye doğru ödemeye başlarlar.. kesinleşmeler sanırım dün herkes içn bitti

Nerden biliyon Gürhan :) Adamlarla çalışa çalışa iyice çözdün demek.. Quiz çok garip hakikaten.. Ödemeye başladığında önce 2-3 dolar atıyor birilerine sonra bekle babam bekle sıra gelsin. :) Ödesinde hayırlısıyla..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri