QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
evet destekten sorunca dönüş yapmıyorlar . çok saçma geldi bana. neden sadece yüksek gelirli açık kanallarda var. bence de sıkıntı çıkaracaklar

Bunlar dangalak ötesi yok. 400 dolarlık ödemenin neyine bloke koyacaklar? Koyacak olsalar 1k lara koyarlar. Muhtemelen panelde acık bir şey buldular bu yüzden sorun cıkartıyoarlar. Diyorum ya benim sıkıntım belli aynı kanalı bu tırt panel 3 kere aynı sekilde kaydetmiş. :) Panelde 3 kanal gözüküyor ama id numaralarından belli hepsi tek kanal isimleride yazıyor. birinde sözlesme var diğerinde yok diğeride bos. Defalarca sorunu düzeltin diye mail attım aptal yaptılar şimdi ödeme gününde bunu yaptılar. :)

Bi çamurluk var zaten millet pek dile getirmek istemiyor anladığım kadarıyla. İki haneli kapanan kanalın parasını herkes öder göz boyamak için. Bu şekilde 2-3 ay daha gider sonrada freedom gibi olur buda.

C6603 cihazımdan gönderildi

Adım gibi eminim resign contract olayı sözlesmenin olmamasıyla alakalı bir sorun. Ya da yok diye ayak yapıyorlar. Herkes panelden resign contract yazan kanallarını kontrol etsin sözlesme durumu ne gözüküyor.

Translate resign contract cevirince sözlesme istifa cıkıyorda, neden o halde kanalları atmıyorlar partnerden ? Sözlesme iptali olsa partnerden de atması gerekmiyor mu arkadaslar?

Son düzenleme:
7xx pp
10:30 da gelmiş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

delayed resign contract yazan bir kanalımı daha gördüm.Kanal sapasağlam SignedPDF yazıyor ne sahte izlenim çektim ne bir şey inşallah ödemelerimiz yapılır.

Abiler bu resingn contract olayıyla ilgili eğer dashboard ' ta sözleşme var gözüküyosa pc ' nize indirin derim.. Çünkü orda kanalın adı yazıyo.. Belki bi işimize yarar..

Resigned olayına toplu cevap:
Geçen ay 4 haneli ödememde aynı şey oldu. Kontrat yok ödeme gecikti yazıyordu.
Mail attım. Evet kontratı yeniden imzalamanız lazım diye cevap verdiler. Ben de nasıl imzalacayağım ki Kontrat yok ortada diye cevap yazıyordum ki.. O sırada 4 haneli ödemem yapıldı. Yani o teknik bir hata diye düşünüyorum. En azından geçen ay öyleydi. Kanal durumunda sözleşme zaten imzalı gözüküyor.

delayed resign contract yazan bir kanalımı daha gördüm.Kanal sapasağlam SignedPDF yazıyor ne sahte izlenim çektim ne bir şey inşallah ödemelerimiz yapılır.

Adım gibi eminim resign contract olayı sözlesmenin olmamasıyla alakalı bir sorun. Ya da yok diye ayak yapıyorlar. Herkes panelden resign contract yazan kanallarını kontrol etsin sözlesme durumu ne gözüküyor.

Dünkü bahsettiğim resign contract olayı başımıza büyük iş açacak arkadaşlar.
6xx ödeme alan var ama 4xx olan ödemenin biri halen bana yapılmadı.
Pek çok kişi önemsemedi ama bugün konunun ciddi birşey olduğu anlaşılacak gibi.

Dünkü bahsettiğim resign contract olayı başımıza büyük iş açacak arkadaşlar.
6xx ödeme alan var ama 4xx olan ödemenin biri halen bana yapılmadı.
Pek çok kişi önemsemedi ama bugün konunun ciddi birşey olduğu anlaşılacak gibi.

KH5xNXD.png

Tüm konuyu okuyamadım da, direk sorayım sorumu, bu tarz olunca ödemede problem olmaz sanıyorum değil mi? Buydu yani sizdeki olay da ;) Başına gelen problem yaşayan var mı? Mail vs. atayım mı gerekir mi yani?

[MENTION=12278]man10black[/MENTION] hocam 4 haneli yapılan ödemeniz resigned yazan kanalınızdan mı geldi emin misiniz?benim daha 5xx 6xx ödemelerim falan ortada yok da :/

[MENTION=12278]man10black[/MENTION] hocam 4 haneli yapılan ödemeniz resigned yazan kanalınızdan mı geldi emin misiniz?benim daha 5xx 6xx ödemelerim falan ortada yok da :/

bu ay hiç ödeme almadım. geçen ay resigned yazandan geldi evet eminim. başka kanalım yoktu zaten.

[MENTION=7879]Throck[/MENTION] hocam kanalınızda resigned contract yazıyor muydu panelde?

şöyle bir mantık var.. sözleşme imzalanmama olayını Quiz in kendisi çıkardı.. ve gönderdikleri sözleşmeleri kendileri imzalamıştı.. ve ekstra bir şey yapılacağına dair bir şey de belirtmedi.. ödemelerin üzerine yatma gibi bir şansları yok, bir mail atıp hakkınızda dava açacağım sözleşmeyi imzaladığınız halde ödemeyi yapmadınız, hukuk dışı iş yapıyorsunuz deyince anında ödemeyi yaparlar.. ama bence biz kendimiz kuruntu yapıyoruz böyle bir şey olmayacaktır muhtemelen bu ödemelerin gecikmesi dashboardların birleşip tekrar ayrılmasıyla alakalı.. görüntü olarak ayrılmıştır ancak sistemsel olarak ayrılmamıştır ve 2, 3 haneli ödemeler toplandığında çok yüksek miktarlara ulaştıysa o civara gelince ödenecektir..

bu ay hiç ödeme almadım. geçen ay resigned yazandan geldi evet eminim. başka kanalım yoktu zaten.

ZAnBng.jpg

Bu 3 kanalda aslında tek kanal. İşin acayip tarafı sözlesme aslında imzalı. Signed'a tıklayınca sözlesme detaylarım imzam herseyim var. Hatta 10. ayda imzalanmış. Ama gel gelelim Not signed yazanı dikkate almıslar kasten.

şöyle bir mantık var.. sözleşme imzalanmama olayını Quiz in kendisi çıkardı.. ve gönderdikleri sözleşmeleri kendileri imzalamıştı.. ve ekstra bir şey yapılacağına dair bir şey de belirtmedi.. ödemelerin üzerine yatma gibi bir şansları yok, bir mail atıp hakkınızda dava açacağım sözleşmeyi imzaladığınız halde ödemeyi yapmadınız, hukuk dışı iş yapıyorsunuz deyince anında ödemeyi yaparlar.. ama bence biz kendimiz kuruntu yapıyoruz böyle bir şey olmayacaktır muhtemelen bu ödemelerin gecikmesi dashboardların birleşip tekrar ayrılmasıyla alakalı.. görüntü olarak ayrılmıştır ancak sistemsel olarak ayrılmamıştır ve 2, 3 haneli ödemeler toplandığında çok yüksek miktarlara ulaştıysa o civara gelince ödenecektir..

Katip kardeş, birleşti sonra ayrıldı, tek tek yapılıyor o birleşenler ama 2-3 tane gelmedi 4 haneliyle berabermi gelir bilmiyorum

ZAnBng.jpg

Bu 3 kanalda aslında tek kanal. İşin acayip tarafı sözlesme aslında imzalı. Signed'a tıklayınca sözlesme detaylarım imzam herseyim var. Hatta 10. ayda imzalanmış. Ama gel gelelim Not signed yazanı dikkate almıslar kasten.

umarımj paraların üzerine yatmazlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri