Channels bölümünden Contract yazan yerdeki SignedPDF yi indirip adobe reader de imza atacaksınız hocam.
Hocam imzaladım şimdi tüm sayfaları, nereden ne şekilde göndermeliyim sözleşmeyi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Channels bölümünden Contract yazan yerdeki SignedPDF yi indirip adobe reader de imza atacaksınız hocam.
Hocam imzaladım şimdi tüm sayfaları, nereden ne şekilde göndermeliyim sözleşmeyi?
bu zamana kadar o kadar kanal soktum bir kere sözlesme ımzalamadım o paralarda hep geldi
V.5.4.2.9.....![]()
yaz yaz çok güvendiğiniz partnerlere bile bloke gelirse görürüm ben sizi![]()
2 gün önce gelen iki haneli ödemesi olan kanalın sözleşmesini kontrol ettim orada da imza falan yok.. Ama kanalda delayed falan yazmıyo.. Kesin olarak quiz'den kaynaklı bi sorun var ama.. Hakkımızı aradığımızda çamura yatıcaklar mı yatmıycaklar mı o önemli..
Good standing
SignedPDF
benim tüm kanallarımda bole contrac durumu şimdi ben imzalımı oluor yoksa bunları imza atmamamı gerekıor pdf acınca ımza atılcak hıc bıyer goremıorum?
Herhangi birşey yapmanıza gerek yok ödemelerinizi bekleyin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.