Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yav nasil halledicem bu sign olayini
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tamamdir hocam benimde 3x geldiŞuanda 2 haneli geldi..
![]()
[MENTION=12174]penny[/MENTION] [MENTION=10199]mumru[/MENTION]
Paypal 5xxx,Paypal 5xxx, webmoney de 3x odeme alindi arkadaşlar sabah 9 - 10 gibi
Tost makinası ile Tapatalk kullanılarak gönderildi
---------- Spam Engelliyici 13:56 ---------- Önceki Mesaj 13:54 ----------
Tamamdir hocam benimde 3x geldi
Tost makinası ile Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefondayim dostum xin biri fazla olmus ya, duzeltiyorum hemenPaypal 5xxx,
bir kaç x daha ekleyeydin?atma ziya diyesim geldi
![]()
WM 3hanelere geçmiştir
Hata veren kanallarımın yanındaki re-sign contract yazısı kalkmış bir tanesinde
Hocam kontrol ettim benim Re-sign hatalı kanallarımın ödemeleri 69X'den başlıyo en sonda 63X'li bi ödeme almışım o yüzden şuanlık net bi durum yok benim kanallarda zaten kanallardan birinde hata düzelmiş yarım saat önce Re-sign yazıyordu şimdi kaldırmışlar diğerleri de zamanla düzelir diye tahmin ediyorum
Hay ağzın bal yesin hocam.. Bugün sözleşmeyi imzalayıp atmış mıydınız?
İmza yok yazısına cevap yazdılar panele baktım o hata kalkmış durumda arkadaşlarEkli dosyayı görüntüle 637
benimde düzelmiş.İmza yok yazısına cevap yazdılar panele baktım o hata kalkmış durumda arkadaşlarEkli dosyayı görüntüle 637
konu kilitliydibeddualar küfürler şirket kaçtı diyenler hadi artık gelin isyan bayraklarını çekingeçen ay daha erken başlamıştı goygoy yapılmaya ama bu ay hayret ettim geç kaldılar
![]()
konu kilitliydibence bu konunun ayın 15ine kadar açılması yasaklanmalı ve konuyu modların açması lazım.. herkes yarış içine girdi son dönemlerde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.