Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
wm 3 haneli alındı
Ne kadar üç haneye geçtilermi acaba
Mobil
Panelimde ki Resign Contract yazısı silinmiş arkadaşlar kontrol edin derim. Ama 2 ingilizce 2 de rusca mail göndermiştim.
Hocam attığın mailleri atar mısın rica etsemPanelimde ki Resign Contract yazısı silinmiş arkadaşlar kontrol edin derim. Ama 2 ingilizce 2 de rusca mail göndermiştim.
bende hala devam hocam inşallah kısa sürede silinirben sana dedim dert etme silinir diye bendede silindi mail olmadıgı halde.![]()
ben sana dedim dert etme silinir diye bendede silindi mail olmadıgı halde.![]()
beddualar küfürler şirket kaçtı diyenler hadi artık gelin isyan bayraklarını çekingeçen ay daha erken başlamıştı goygoy yapılmaya ama bu ay hayret ettim geç kaldılar
![]()
Hocam attığın mailleri atar mısın rica etsem
---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:40 ----------
bende hala devam hocam inşallah kısa sürede silinir![]()
Bizim de yapabileceğimiz bir şey değil ki kardeşim. Dünden beri bu olay vardı ses etmedim bugun devam ediyor bazı olumsuz yorumlara daha fazla dayanamadı uykusuz bünyem.Bloke felan deyince adamlar bende hemen rusca bilen bir arkadastan bi mail cıktısı aldım gönderdim sabah 2 tane ama sorun cözüldü nitekim. Biliyosunuz ki herkes diken üstünde, buradan gelen parayla kimisi okul harclıgını cıkarıyo, kimi meze parasını kimiside geçim parasını haliyle herkes telaşlı normal yani. Böyle durumlarda işi bilen arkadaslar cıkıp motive edici ya da yol gösterici şeyler söylerse daha iyi olur. Bakıyorum 1-2 mesaj dısında destekleyici baska mesaj yok ama ne zaman sorun düzelir o vakit herkes birilerini telaşe müdürü veyahut goygoycu ilan ediverir. Lütfen bu pozitif yaklasımlarınızı olay meydana geldigi vakit gösterin. Saygılar..
---------- Spam Engelliyici 14:45 ---------- Önceki Mesaj 14:43 ----------
Hocam şahsa münasır mailler göndermiştim yani genel sorunumu anlattım ben o yazıları değil. Paneldeki 3 kanalın aynı kanal oldugunu aylardır sorunu halletmediginizi bir de üstüne erteleme verdiğinizi vs.vs. ama illa 1-2 cümle bir şey istiyorsan yaz cevirteyim az sonra?
ödemesi de mi yapıldı? yapıldıysa ne zmn?Arkadaşlar bir kanalımda resign contract vardı mail falan göndermedim şu an baktım düzelmiş (ödeme 4xx) sanırım herkesin düzeldi.
ödemesi de mi yapıldı? yapıldıysa ne zmn?
Arkadaşlar bir kanalımda resign contract vardı mail falan göndermedim şu an baktım düzelmiş (ödeme 4xx) sanırım herkesin düzeldi.
Benim kanalda henüz düzelme yok.. Mail attım cevap geldi bekliyorum..
Benim kanalda henüz düzelme yok.. Mail attım cevap geldi bekliyorum..
hocam yanlış anladın beni sanırım kimseye laf söylemedim. seninle belli bir muhabbetimiz var zaten yanlış birşey görseydim yazardım
Açıklamak gerekirse söylediklerinden yola çıkarak genel birşey daha yazayım ; tabiki çoğu arkadaşımızın geçim kaynağı burası, ama bunuda iş hayatı gibi düşünmemiz gerekir. kendi çalıştığın şirket hakkında nasıl ki kötü yorumlar yada farklı şeyler söyleyemiyorsan o çalıştığın şirketten aldığın maaşın belkide 2 katını 10 katını aldığın bu şirkete hiç bir şekilde hiçbirimizin laf söylemeye hatta söyletmeye hakkı bile olamaz. o yüzden ekmek yediğimiz kaba pislemek yerine kabımızı temiz tutalım.
Düzelmeyen arkadaşlar miktar 4XX'ten fazla mı
Aynen hocam 4 haneli.. Sırayla düzeltiyo olabilirler.. Bi ihtimal..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.