Mail attım bir iki tane de tınlamadılar, geçen dönem aynısını yaşayıp ödeme alan varmış, bekliyoruz.
yatar hocam yatar benim 2 ay önce kapanan kanalları gönderdiler bunlarda ödenir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mail attım bir iki tane de tınlamadılar, geçen dönem aynısını yaşayıp ödeme alan varmış, bekliyoruz.
"Resigned Contact" olayinda son durum nedir arkdslar ödenen varmi?
kapanan kanalın ödemesini alan arkadaşın terminated yazmıyormuş haberiniz olsun.
şuan bende kontrol ettim imza için sözleşme yollamışlar imzaladım yolladım hadi hayırlısı
Şimdi gördüm.. Mail'e yeniden sözleşme göndermişler imzalamam için.. Dashboard'ta sözleşme için "Sent" gönderildi yazıyo.. Şimdi imzaladım gönderiyorum..
Henüz "Resign Contract" kısmında bi değişiklik yok..
Bende Kapananlarda terminated yazıyor.Ama işin garibi bu ayın 27'sine kadar ödeneceği de yazıyor![]()
4 haneli 1*** webmoney aldım
paypalda alan var mı 4 haneli ?
mail falan attın mı hocam imza yollamaları icin ?
Kapanan kanalın paneline nasıl giriyorsun?
İmza için mail göndermeleri için birşeyler yaptın mı ? Ben de geçen ay ödenen bir kanalıma resign contract var.
yok hocam birşey yapmadım burdaki yazıları okuyup bakdım maile az önce gelmişdi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.