2xxx
3xxx
8xx
6xx
6xx
4xx
3xx
3xx
3xx
2xx
2xx
2xx
Ödemelerimin hepsi geldi
Adamsın quiz![]()
web money bozum işlemi ne kadar sürdü hocam
tabi bozum yaptıysanız.
benim ödemeyi hala gönderemediler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2xxx
3xxx
8xx
6xx
6xx
4xx
3xx
3xx
3xx
2xx
2xx
2xx
Ödemelerimin hepsi geldi
Adamsın quiz![]()
Henüz bozum yapmadım hocam yarın mesai saatlerinde yaparım bozumu. Ama 5 dk da hesabımda olmustu gecen ay .web money bozum işlemi ne kadar sürdü hocam
tabi bozum yaptıysanız.
benim ödemeyi hala gönderemediler
Henüz bozum yapmadım hocam yarın mesai saatlerinde yaparım bozumu. Ama 5 dk da hesabımda olmustu gecen ay .
Taft iletişimden %3 le bozuyorum hocamBozumu nerden yapıyonuz hocam az komisyon alan biri varsa bizde bilelim![]()
Taft iletişimden %3 le bozuyorum hocam
kapanan kanalı 27.01 de odeyecegiz yazıyordu simdi 27.02 ye atmıslar.
Formal hesabınız onaylandıysa ve bilgisayara winproyu kurduysanız hesabınıza para gelme sınırı kalkıyor hocam.webmoneyde para gelme sınırı yok dimi hocam bendede var üyelik wmz quizden çeksek bozabiliriz sanırım
kanal geçen ay kapandı ve 27.01de ödeyecegiz dediler ama şimdi 27.02 ye mi attılar yoksa kanal bu ay mı kapandı?kapandıgı halde bulundugumuz ay içerisinde ödenecek gibi görünsede sonraki aya kalıyor çünkü.
27.01 de ödiycez dediği kanalın kasım kazancıdır hocam 27.02 de ödicekleride aralıktaki kapanana kadar ki kazancıdırkanal geçen ay kapandı ve 27.01de ödeyecegiz dediler ama şimdi 27.02 ye mi attılar yoksa kanal bu ay mı kapandı?kapandıgı halde bulundugumuz ay içerisinde ödenecek gibi görünsede sonraki aya kalıyor çünkü.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.