Bekleyin daha atmayın mail gerek yokDaha 24'ü bile olmadı
26'sına kadar ödenir hepsi
![]()
usta sen aldınmı hiç ödeme dünden bu yana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bekleyin daha atmayın mail gerek yokDaha 24'ü bile olmadı
26'sına kadar ödenir hepsi
![]()
usta sen aldınmı hiç ödeme dünden bu yana
Yok hayır, 76x'ten bu yana almadım. Bir arkadaş 8xx almış sonrasında onu biliyorum. Bu sabah da ekim kasım aylarından bekleyenlerden alanlar var sanırım.
Benim quize bağlı bi kanalda bi videom son 2 günde 25k olu ve dün 280k izleme oldu ama dün akşam saatlerinde topluluk yedi şuan analizde 25k izlenme yansıdı 280 k lık izlenim yansır mı para verirlermi toplulukta ?
280 k izlenim yansır, ama oradan kazanç yansımaz. Yani 25klık izlenimin parası yansır çok büyük ihtimalle sadece. Ayrıca kanal kapanmadıysa alırsın ödemeyi, kapandıysa ay sonundan 57 gün sonra alırsın![]()
Bankaya ödemesi gelen olmadı hiç
Quiz ayın 15'inden itibaren onlarca ödeme yapmaya kasacağına ayın 28'inde doğru düzgün tek ödeme yapsın diyenler beğenebilir mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.