QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Ya beyler şaka maka ne oldu bizim 4-5 haneliler? Neden bu kadar uzadı...

Sent from my iPhone using Tapatalk

En son ödemeler 7 ya da 8x teydi sanırım üstünü alan varmı arkadaşlar.

Bende paypal 3xx bekliyorum hala gelmedi, kanalda uyarı vs yok tek kanal dashboard'daki.

Arkadaşlar ilk defa ödeme alıyorsunuz sanırım? O kadar yorum yazıldı çizildi, yine dinleyen yok. Sürekli ödeme alan arkadaşlar durumu biliyor ama bilmeyenlere de her ödeme zamanı aynı cevabı vermek doğru olmuyor. Geçen aylarda da aynı şeyler yaşandı ve her seferinde aynı soru. Cevap veriyorum herkes rahat etsin;

"Quiz geçen aylarda yaptığının aynısını yaparak yine paraların üstüne yattı, ödeme falan olmayacak."

kuruşum dahi kalmadı açık olan kanallardan , aralık aralıkta kapanan kanalın odemesını ocak 26da yapıcam dıye maıl atmıstı bakalım yapacak mı . ayrıca bu ay kapanan kanalların odemelerı ıcınde maıl attı subatta oducem dıye

Arkadaşlar ilk defa ödeme alıyorsunuz sanırım? O kadar yorum yazıldı çizildi, yine dinleyen yok. Sürekli ödeme alan arkadaşlar durumu biliyor ama bilmeyenlere de her ödeme zamanı aynı cevabı vermek doğru olmuyor. Geçen aylarda da aynı şeyler yaşandı ve her seferinde aynı soru. Cevap veriyorum herkes rahat etsin;

"Quiz geçen aylarda yaptığının aynısını yaparak yine paraların üstüne yattı, ödeme falan olmayacak."

Hocam ciddimisiniz ? yoksa :D benimi kekliyorsunuz korkutmayın hocam 3xx ödemem var tek ödemem oydu ya :(

Hocam ciddimisiniz ? yoksa :D benimi kekliyorsunuz korkutmayın hocam 3xx ödemem var tek ödemem oydu ya :(

ya kimin ne dediğine bakmayın 27sine kadar yatmassa yatmaz 27sinden sonra hiç bir ay paypala ödeme yapmamıslar benim9xx ödemem var adsensem işleme girmedi bekliyoruz sende bekle arada dua et bişey yap

ya kimin ne dediğine bakmayın 27sine kadar yatmassa yatmaz 27sinden sonra hiç bir ay paypala ödeme yapmamıslar benim9xx ödemem var adsensem işleme girmedi bekliyoruz sende bekle arada dua et bişey yap

:( Şuan tüm hevesim ve umudum yerlerde ilk kez ödeme alacagım şansıma bak :( Quiz iyi partner demişlerdi bumu iyi yav..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri