QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
bende yazdımda otomatik cevap geldi işte,en geç 27 sinde ödenecek diye,bence bunlar panellerden dolayı birşeyleri birbirine karıştırdılar

Abi adamlar alacağını aldılar son kullanma tarihleri bu aydı yapıcak birşey yok.
Abi şaka maka quiz ödemeleri için cuma gününe kadar beklemek sabır göstermek en iyisidir.Life adamdır gerisi heyacandır Life öder bence ikisi aynı gemide olsalarda Life iidir (: diyelim

EСЛИ ВЫ НЕ ПЛАТИТЕ СЕГОДНЯ В ТЕЧЕНИЕ ВРЕМЕНИ МЫ БУДЕМ БОЙКОТИРОВАТЬ ВАС И НИКОГДА БОЛЬШЕ НЕ БУДЕМ СВЯЗЫВАТЬ ВАМ КАНАЛОВ.

Meali : Bu gün içerisinde ödeme yapmazsanız biz birdaha asla size kanal eklemesi yapmayacağız ve sizi boykot edeceğiz ben atıyorum arkadaşlar atanlar beğenebilirse sevinirim...
ne kadar toplu atarsak o kadar sesimiz duyulur arkadaşlar

Son düzenleme:
27 si diye belirtmisler hep, bakalim 27 si bi bitsin sonrasinda olmadi mail yagmuruna tutulur, faydasi ne kadar olur bilinmez .)

27 si diye belirtmisler hep, bakalim 27 si bi bitsin sonrasinda olmadi mail yagmuruna tutulur, faydasi ne kadar olur bilinmez .)

zaten yazdığım rusça metinde eğer bu gün içerisinde ödeme yapılmazsa diye uyarı var emin olun dikkate alıyorlar.. netice de ordakilerde çalışanlar ve bizim sırtımızdan para kazanan insanlar altın yumurtlayan tavuğu kesmezler die düşnüorum

Kötü yorumları sileceğim birazdan Quiz ile ilgili arkadaşlar ona göre. Adamlar şikayet ediyor, forumda ayaklanma çıkmasını önlemek şartıyla o kadar para yediriyoruz sana diye. Haklılar. Son kötü yorumları yapın :D Ödemeler başlar sonra :D

Quizde 16x $ kesinleşen var fakat 3 kanalım kapandığı icin şubat 27 yaziyo odenme tarihi fakat kapanan 3 kanalın toplam tutari 12 $ açık kanalın tutarı 15x $ ve hala odeme yapilmadi sizce bu normalmi yoksa kapanan kanallar olduğu için ödemem bi dahaki ay mi yapilacak

Şaka bir yana ben ayın 31'ine kadar paraların ödeneceğini sanıyorum. :D

Son düzenleme:
geçen aydan kalan ve bu ayın 26sında ödeneceği söylenen ödemeler hala gelmedi. kapanan kanalları ödemeyecekler mi ya?

açık kanallar ödenmedi hocam daha konuyu az gözden geçirseniz?

geçen ayda açık kanalları ödemeden önce, daha önce kapanan ve ödemesi bir sonraki aya devredilen kanalları ödemişlerdi. Direk tarih veriyorlar çünkü ayın 26sında ödenecektir diye, normal kanallar gibi tarih aralığı değil. Geçen ay dedikleri tarihte ödediler fakat bu ay ödemediler.

siz bağlantıyı nasıl kurdunuz anlamadım.

quzi parayi faize yatirmis,ay sonu vadesi doluyormus.Babam mezardan ciksa vadeyi bozmam diyormus.(Bir dost):D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri