QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
geçen ayda açık kanalları ödemeden önce, daha önce kapanan ve ödemesi bir sonraki aya devredilen kanalları ödemişlerdi. Direk tarih veriyorlar çünkü ayın 26sında ödenecektir diye, normal kanallar gibi tarih aralığı değil. Geçen ay dedikleri tarihte ödediler fakat bu ay ödemediler.

siz bağlantıyı nasıl kurdunuz anlamadım.

kardeşim normal şartlarda 26'ya kadar ödemeleri bitiriyorlar zaten açık kanallar için..

geçen ayda açık kanalları ödemeden önce, daha önce kapanan ve ödemesi bir sonraki aya devredilen kanalları ödemişlerdi. Direk tarih veriyorlar çünkü ayın 26sında ödenecektir diye, normal kanallar gibi tarih aralığı değil. Geçen ay dedikleri tarihte ödediler fakat bu ay ödemediler.

siz bağlantıyı nasıl kurdunuz anlamadım.
ya dünden beri 3.kez aynı soruyu soruyorsun ilk ikisinde kimse cevap vermediyse veya cevap veripte tatmin olmadıysan tekrar niye soruyorsun anlamış değilim.. konuyu da takip ediyorsun ettiğin halde bu soruları tekrar tekrar soruyorsun.. biraz sabır Quiz kimsenin parasına yatmadı teknik sorunu çözemediler o yüzden bekleniyor

açık kanallar ödenmedi hocam daha konuyu az gözden geçirseniz?

açık kanalların ödenip ödenmemesi önemli değil kapanan kanalların ödeme tarihi ayın 26 sıdır,açık kanallar ay sonuna kadar ödenir onların bitmesi gerekmiyor.yatar kesin ama bu ay gecikme var orası kesin

ya dünden beri 3.kez aynı soruyu soruyorsun ilk ikisinde kimse cevap vermediyse veya cevap veripte tatmin olmadıysan tekrar niye soruyorsun anlamış değilim.. konuyu da takip ediyorsun ettiğin halde bu soruları tekrar tekrar soruyorsun.. biraz sabır Quiz kimsenin parasına yatmadı teknik sorunu çözemediler o yüzden bekleniyor

ilk yazdığımı gördüğünüzde şu yazdığınız mesajdaki kalın cümleyi yazsaydınız zaten diğer sorular sorulmazdı hocam :) konu hakkında bilgisi olan kişiler bilgisi olmayanlara da söylerlerse gereksiz mesajlar yazılmamış olur.

ayrıca cevap alamadığım soruyu defalarca sormayacağım diye bir forum kuralı var da ben mi bilmiyorum hocam? bilgisi olanlar soru soran kişileri takana kadar soracağım bende.

---------- Spam Engelliyici 11:48 ---------- Önceki Mesaj 11:47 ----------

açık kanalların ödenip ödenmemesi önemli değil kapanan kanalların ödeme tarihi ayın 26 sıdır,açık kanallar ay sonuna kadar ödenir onların bitmesi gerekmiyor.yatar kesin ama bu ay gecikme var orası kesin

asıl anlatmak istediğimi açıkça anlattığın için teşekkürler hocam :)

ilk yazdığımı gördüğünüzde şu yazdığınız mesajdaki kalın cümleyi yazsaydınız zaten diğer sorular sorulmazdı hocam :) konu hakkında bilgisi olan kişiler bilgisi olmayanlara da söylerlerse gereksiz mesajlar yazılmamış olur.

ayrıca cevap alamadığım soruyu defalarca sormayacağım diye bir forum kuralı var da ben mi bilmiyorum hocam? bilgisi olanlar soru soran kişileri takana kadar soracağım bende.
anlaşılan dalga geçiyorsun o kalın olarak belirttiğin posttan burada 100 tane yazılmış hali var.. okudun mu onları? neyse daha uzatmanın anlamı yok konunun anasını ağlattınız aynı şeyleri sorup duruyorsunuz kimse sabretmeyi öğrenememiş

anlaşılan dalga geçiyorsun o kalın olarak belirttiğin posttan burada 100 tane yazılmış hali var.. okudun mu onları? neyse daha uzatmanın anlamı yok konunun anasını ağlattınız aynı şeyleri sorup duruyorsunuz kimse sabretmeyi öğrenememiş

sizin önyargınız sanırım ben aksine ciddi olarak söyledim onu. daha önceki yazılanları atlamış, okumamış olsam bile sorduklarıma birisi "teknik sorunu çözemediler o yüzden bekleniyor" cümlesini yazsaydı teşekkür ederdim zaten direk.

250 sayfa konu olmuş ben konuya 3 mesaj yazdım diye sabretmeyi öğrenememiş oldum kim bilir milletin aynı konuda kaç mesajı var.

Neyse açıklayıp aydınlattığın için yinede sağol hocam.

su konudaki yazıları okusam galiba la paramı caldı adamlar derim =) 5 haneli ödemeler bekliyorum. yorum bile okumuyorum suan yoksa cıldırtırsınız valla adamı :)

su konudaki yazıları okusam galiba la paramı caldı adamlar derim =) 5 haneli ödemeler bekliyorum. yorum bile okumuyorum suan yoksa cıldırtırsınız valla adamı :)

Buradaki yorumlar çok fena harbiden :)

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ödeme alan varmı arkadaşlar paypal ?
ya vallahi yeter kaç defa banlandın akıllanmadın mı hala ödeme alan olsa yazmaz mı buraya? post kasmak için uğraşıyorsun. hiç mi okumuyorsnuz arkadaş neyin kafasını yaşıyorsunuz ya kasıtlı yapıyorsunuz herhalde o kadar bekleyen insan var dalga geçiyorsunuz. report ettim seni 3 günde 100 post kasmışsın helal [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Şaka maka bu muhabbet adsense banlanmalarında da oluyordu. Muhasebe departmanında sorun varmış diye başladık hatırlarsanız :) inşallah bunlar da banlama vs sistemine gitmezler. Olur mu olur. Paraların yatacağına inanıyorum bu arada ))

Sent from my iPhone using Tapatalk

ya vallahi yeter kaç defa banlandın akıllanmadın mı hala ödeme alan olsa yazmaz mı buraya? post kasmak için uğraşıyorsun. hiç mi okumuyorsnuz arkadaş neyin kafasını yaşıyorsunuz ya kasıtlı yapıyorsunuz herhalde o kadar bekleyen insan var dalga geçiyorsunuz. report ettim seni 3 günde 100 post kasmışsın helal [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION]

Hocam sen biraz fesatsın bunu söylemek zorundayım yeni kalktım, gece 2 ye kadar burdaydım ödeme alan yoktu sabah sabah kaç sayfa kasılmış onamı bakıcam tek tek?

Quiz ı telefonla aradım biraz muhabbet ettik forumda iki arkadasin ödemelerini toparlayamadiklari icin hepimizi bekletiyorlarmis isim vermemi istemediler ama ifşa olması adına ben yazıyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] yeter artık :)

mobil mesaj

[MENTION=15171]Katip[/MENTION]
az sakin.

bu konuya yorum yazanlara da post kasmaktan vazgeç demekten sen vazgeç!
ben bu formda en eskilerdenim bana bile post kasıyorsun dedin.
ilk önce kendine bak üyelik tarihine ve post sayına, gel benimle karşılaştır ondan sonra de ki sen post kasıyorsun vs.

bizde ödeme bekliyoruz arkadaşların pek bilgisi olmaya bilir her an konuyu da takip edemeyebilirler burası form sitesi her türlü soruyu ilgili konuda sorabilirler.
ben geçen hafta ödeme almayan yazmasın demiştim evet onu unutmadım ama onda gün içinde ödeme alan vardı sonra millet sürekli yazışmaya başladı sohbet gibi oldu ortam ondan yazdım.

Şu anda 4 gündür ödeme yollanmadı ve herkes doğal olarak telaşa kapıldı isteyen istediğini yazar hoşuna gitmiyorsa sadece konuyu takip et kimsenin postuna da karışma.

mobilden yazdığın yazıyı gördüm, sırf sana bu yorumu yapmak için kapalı olan pc'yi açtım. hadi eyvallah.

Bunlar doğaldır. Ödemeler yapılmayınca milletin sinirleride gerildi tabi. Valla şu forumda futbol konuları hariç sinirlerim kolay kolay gerilmez. Harbiden sakin arkadaşlar. Herkes bekliyor ödeme.. :) Bırakın kim ne yaparsa yapsın.. Yönetim var icabına bakar herşeyin demek isterdim ama genelde böyle konuşunca ben banlanıyorum şu forumdan. Ceza 7 günse bana gelince 15 gün oluyor.. :D Sitemde ettim inceden..

Valla en güzel ödemeyi Freedom yapıyor (gerçi yapmıyor)
Dert yok tasa yok. Ayın 1'inde para hesapta.
Freedom un konusuna yazarsın o zaman, burda bunu demenin bir manası yok herkesin canı burnunda zaten.

---------- Spam Engelliyici 13:12 ---------- Önceki Mesaj 12:57 ----------

Greetings!

The payment to you shall be sent in 57 days after the end of the month, when your channel has been terminated. The payment for November will be made after the 27th of January.
The access to your personal QuizGroup Partners dashboard is still available.
If any of your channels got terminated by YouTube, this does not affect your other channels.
If there’s a delay in payments, please contact [email protected] with your questions.

Best regards,
The QuizGroup Team

Bakalım bugünü de beklemekten başka çaremiz yok arkadaşlar

bu ne yav, zaten ödeme yapmaya başladıklarında seri yapacaklar o yüzden son 5 mesajdan biri ödemem geldi olur, ödeme yapıldı mı diye sormanıza gerek yok, ikili tartışmalara hiç gerek yok, ödemeniz geldiği an bir daha bu girmemek üzere çıkarsınız bu konudan zaten.

3 4 hanelıler geldıde su asıl onemlı olan 5 hanelı gelmedı ıyıce gerildık iyimi

3 4 hanelıler geldıde su asıl onemlı olan 5 hanelı gelmedı ıyıce gerildık iyimi

4 hane aldın mı hayırlı olsun
bende 5 hanelileri aldım
7 hanelileri beklıyorum
demem o ki hane muhabbetine de girmeye gerek yok artık, ödeme yapınca hepsini kısa zamanda yapar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri