QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Mail Paypal Hesabına Kayıtlı Mail Adresine mi Geldi? Yoksa Kanala Ait Olan Maile mi? Birde Kanalınızda Kesinleşmeden Sonra Kapanma Durumu Falan Var mıydı? Hala Açık Olan Kanalın Ödemesi mi? Bana Yol Göstermesi Adına Cevap Verebilirsen Sevinirim...

Mail kanal hesabına geldi hocam, kanala 2 telif gelmişti ve kalan videoları gizliye alıp 3-4 gün sonra silmiştim yani kanalda video yok ama açık kanal.

yapmadılar kimseye hocam lifedir o.

quiz hiç ödeme yapmadı degil hocam 5-6 kanala ait ödeme aldım ben bu ay quizden.kanallar quizde,lifeda degil bu arada baştan belirteyim :D arasında 2-3 tane eski,kapanan kanal vardı gerisi açık kanalların.quiz bi ödeme yaptı,sonra durdu.sonra life ın ödemelerine geçti,şimdide sanırım tekrar kendi ödemelerine başladı :)

quiz hiç ödeme yapmadı degil hocam 5-6 kanala ait ödeme aldım ben bu ay quizden.kanallar quizde,lifeda degil bu arada baştan belirteyim :D arasında 2-3 tane eski,kapanan kanal vardı gerisi açık kanalların.quiz bi ödeme yaptı,sonra durdu.sonra life ın ödemelerine geçti,şimdide sanırım tekrar kendi ödemelerine başladı :)

hayır hocam o kanallar lifedir sen yanlış hatırlıyorsun:cool:

quizden geldi tek haneli . Life a bağlı değil quize bağlıydı kanal.

Quizin bizi soktugu durum :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bende quizden 2 ve 3 haneli ödemeleri aldım ama 4 haneli 2 ödemeyi yapmadı onları bekliyorum 800-900 seviyelerinde webmoney ödemelerine geçtiler

biliyorum hocam 500 de ben aldım, 1 haftadır ödeme yapmadıkları süreçte 700 dolar ödenmediğini söylemeye çalıştım da yanlış anlamış herkes :D

Arkadaşlar konu dışı biraz ancak ödeme yöntemi değiştirirken Bank Account bilgilerinde

4. kısımda IBAN-Account-Bank Swift
IBAN tamam da Account ve BAnk Swift bilgilerine ne giricez?

Ayrıca 2. kısımda banka bilgileri girerken EnPara ile çalışanlar ne girdi bilgilere?

Birde EnPara da Dolar hesabı açıp paranın $ olarak gelmesi mümkünmüdür?

Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirlerse çok memnun olurum

Arkadaşlar konu dışı biraz ancak ödeme yöntemi değiştirirken Bank Account bilgilerinde

Ayrıca 2. kısımda banka bilgileri girerken EnPara ile çalışanlar ne girdi bilgilere?

$ olarak gelme mümkün değil sanırsam çünkü $ hesabı olması lazım para geri döner

enpara üzerinden dolar hesabı açıp onun bilgilerini gireceksin, gelen para dolar olarak dolar hesabına yatıyor. dün yatırılan dolarımı bozmadım bugun dolar artmış 100 tl civarı kar etmişim :)

Kapanan kanalların ödemesi yapılıyor büyük ihtimal paypal aracılığı ile

Tarih:
29.01.2015
Saat:
14:16:52 EET
Durum:
Tamamlandı

Konu:

QuizGroup 2014-11 Payment ID#xxxx
Not:

QuizGroup 2014-11 Payment channel xxxx ID#xxxx
Ödeme türü:
Anında

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri