QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
[MENTION=7870]serdengeçti[/MENTION],direkt seni ilgilendiren bi sorun yok şuan ;)

mailde sosyal ağlardan izlenimden bahsediyor. hiç bir şekilde sosyal paylaşım yapmadım. sahte izlenim yok. her şey organik neden bahsediyor bu quiz anlamadım. bahane aramaya çalışıyor bence. umarım başkalarına uygulanmaz bu saçmalık

mailde sosyal ağlardan izlenimden bahsediyor. hiç bir şekilde sosyal paylaşım yapmadım. sahte izlenim yok. her şey organik neden bahsediyor bu quiz anlamadım. bahane aramaya çalışıyor bence. umarım başkalarına uygulanmaz bu saçmalık
Hocam zaten herkese atıldı diye ibliyorum ben genel bir mesaj :)

Hocam bunu herkese gönderiyorlar. her sayfada sizin gibi bu mesajı yayınlayan var hemen hemen. heyecan yapmayın sorun yok.

Sizede uygulanan bir şey yok hocam zaten herkese bilgilendirme amaçlı atılan bir mail bu.

Aynen genel mail atmışlar banada gelmiş aynısı.Bu gidişle ay sonuna kadar bitiremezler.

paypala kapanan kanallar iki haneye ulaşmadı mı hala.bize gelen giden yok hala.

benim anlamadığım ne beyler biliyomusunuz

bi acık kanalları ödeyin sonra geçersiniz kapananlara

ne alaka bi 4... banka hesabına paratıo acık kanalı

bi 5 dolar paypala kapanan kanal ödemesi yapıyo

feci bi çelişki var..

quiz den 30,3x $ geldi :D
QuizGroup 2014-11 Payment channel xxxxxx ID#xxxx
kapanan kanal

Ben yapılan bu ödemelerden şunu anlıyorum kapalı kanallara geçtilerse artık açık kanalları ödemeyecekler gibi geliyor.Yoksa böyle bir saçma durum olamaz bir daha quiz ile çalışmayacağım lanet olsun böyle partnere

Ben yapılan bu ödemelerden şunu anlıyorum kapalı kanallara geçtilerse artık açık kanalları ödemeyecekler gibi geliyor.Yoksa böyle bir saçma durum olamaz bir daha quiz ile çalışmayacağım lanet olsun böyle partnere ��
Quiz yetkilisi olup şu tip yorumları okusam büyük hayal kırıklığına uğrardım :D Adamlar bloke gelen paraları ödedi sen açıkları ödemeyecek diyorsun.

kapanan kanal yada kanallar...hangisi nedir bilemiyorum artık.çorbaya döndü

Toplam tutar:
$3*,** USDÜcret Tutarı:
-$** USDNet tutar:
$---- USD

Ödemeyi iade etmek için en fazla 60 gününüz vardır.
Tarih:
29.01.2015Saat:
21:51:04 GMT+02:00Durum:
Tamamlandı

kapanan kanal yada kanallar...hangisi nedir bilemiyorum artık.çorbaya döndü

Toplam tutar:
$3*,** USDÜcret Tutarı:
-$** USDNet tutar:
$---- USD

Ödemeyi iade etmek için en fazla 60 gününüz vardır.
Tarih:
29.01.2015Saat:
21:51:04 GMT+02:00Durum:
Tamamlandı
Abi bu kapalı kanal mı söyler misin ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri