QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Hala acik kanalimin banka odemesini gonderemediler. Son 1 gun kaldi bakalim, henuz maillerimede cevap vermis degiller.

Edit : O kadar dirdirima dayanamayip gondermisler sonunda.

Son düzenleme:
Kasım kapanan kanalı gece göndermişler 2 haneli paypala açık kanalın bu ayki parayı da yatırdık diyolar bankaya 4 haneli ama hesaba geçmedi bekliyoruz bakalım..

kapanan kanallar bitti biz hala açık kanalım paypal ödemesini alamadık yah u
:D

Hala acik kanalimin banka odemesini gonderemediler. Son 1 gun kaldi bakalim, henuz maillerimede cevap vermis degiller.

Edit : O kadar dirdirima dayanamayip gondermisler sonunda.

tam alıntı yaptım bugun gelecek inşallah diye yazıyordum baktım edit yapmışsın :)

hadi gözün aydın hayırlı olsun.. quiz bu yüzümüzü kara çıkarmaz :)

Sanırım 600-700lerde kalmıştı açık kanallar. Önce kapananlardan kurtulup açık kanallara başlayacaklar herhalde. Heyecan yaptım akşama yetişir inş. :D

açık kanal alan olmadımı bugün hiç paypala:confused:

Orçun adamlar yasal prosedür sırasına göre tamamlamaya çalışıyorlar işleri. Kapananları bitirip açıklara geçmeleri çok çok saçma değil bence. Kısmetse yarına kadar alacak herkes ödemesini ;)

Orçun adamlar yasal prosedür sırasına göre tamamlamaya çalışıyorlar işleri. Kapananları bitirip açıklara geçmeleri çok çok saçma değil bence. Kısmetse yarına kadar alacak herkes ödemesini ;)

Greetings,

The payment will be made on 27th – 30th January.

Our apologies for the delay.

Best regards,
The QuizGroup Team

Senmi aattın maılı bilmem onur bu geldi şimdi

Ağzından bal damlıyor hocam :) inşallah dediğin gibi olur.

başkan sen söleyiverde bizim formun ödemesini komple toplu oalrak sana atsınlar sen pay ediver :D hiç uğraşmasın bunlar

Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account in the amount of USD 1XXX, has been made on 30.01.2015.

Channel:
Reporting period: 2014-12

--
Best regards,
The QuizGroup Team

Ne Zaman Bankaya Yatar Acaba Bilgisi Olan Var mı?

tam alıntı yaptım bugun gelecek inşallah diye yazıyordum baktım edit yapmışsın :)

hadi gözün aydın hayırlı olsun.. quiz bu yüzümüzü kara çıkarmaz :)

Sagolasin eyvallah darisi life odememin basina :D Hala banka odemesi bekleyenler varsa mail atin 3-5 saatte bir. Sonunda bikip gonderiyolar sanirim.

Hocam benim de aralıkta kapanan 8xx alacağım bir kanal vardı şubatta ödicez diye mail de atmadılar eminim. Ne yapmalıyım? Para gelmemiş.

başkan sen söleyiverde bizim formun ödemesini komple toplu oalrak sana atsınlar sen pay ediver :D hiç uğraşmasın bunlar

Ben en çok paypal'in bloke koymasından korkuyorum :D Quiz ödeyecek orası kesin de.

---------- Spam Engelliyici 11:43 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

Hocam benim de aralıkta kapanan 8xx alacağım bir kanal vardı şubatta ödicez diye mail de atmadılar eminim. Ne yapmalıyım? Para gelmemiş.

Aralıkta kapanan kanalın kasım kazancı mı hocam? Aralık kazancıysa zaten bir sonraki ay ödenecektir. Kasım kazancıysa gelmiş olması gerekir.

Ben en çok paypal'in bloke koymasından korkuyorum :D Quiz ödeyecek orası kesin de.

Aralıkta kapanan kanalın kasım kazancı mı hocam? Aralık kazancıysa zaten bir sonraki ay ödenecektir. Kasım kazancıysa gelmiş olması gerekir.

Vallahi bende öyle:) işallah paypal sorun çıkarmaz tamda rekor kırmıştım:D
bu arada dedigim gibi 1 adet 4 haneli ödeme gelmiş..

Hocam yok aralık kazancı december yazıyor. Diğer aya mı alıcam yani paramı :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri