QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Ben en çok paypal'in bloke koymasından korkuyorum :D Quiz ödeyecek orası kesin de.

Hocam konu ile alakalı değil, aynı zaman da konuyu da dağıtmak istemem ama sözü geçmişken sorayım, paypal neden bloke koysun ki ? Kredi kartı, banka kartı tanımlı. Herşeyi tam olan bir hesaba neden bloke koysun ?

Hocam konu ile alakalı değil, aynı zaman da konuyu da dağıtmak istemem ama sözü geçmişken sorayım, paypal neden bloke koysun ki ? Kredi kartı, banka kartı tanımlı. Herşeyi tam olan bir hesaba neden bloke koysun ?

Yasadışı olduğunu düşündüğü şeylere koyuyor hocam. Kafasına göre takılıyor işte :D Yapacak bir şey yok, adamlar da haklı. Uğraşmak istemiyorlar.

Bir banka ödemesini göndermişler bugün,salı-çarşamba gibi hesaba yansır herhalde.

Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account in the amount of USD 15XX has been made on 30.01.2015.

Channel: xxxxx
Reporting period: 2014-12

--
Best regards,
The QuizGroup Team

Abow yüklü 4 haneli göndermişler alacağım yoktu sanıyordum ilaç gibi geldi valla

Bir banka ödemesini göndermişler bugün,salı-çarşamba gibi hesaba yansır herhalde.

Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account in the amount of USD 15XX has been made on 30.01.2015.

Channel: xxxxx
Reporting period: 2014-12

--
Best regards,
The QuizGroup Team

O Kadar geçmi yansıyor?

bu iş manuel bu kadar yavaş yapılırken tabi li karışır.
benim 20 tane partner kanal çorbaya döndü.
hangisi ödendi,hangisi ödenmedi karıştı gitti.
adamlarda binlerce kanal elbet karışır :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri