QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Bir banka ödemesini göndermişler bugün,salı-çarşamba gibi hesaba yansır herhalde.

Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account in the amount of USD 15XX has been made on 30.01.2015.

Channel: xxxxx
Reporting period: 2014-12

--
Best regards,
The QuizGroup Team
Beklentiye sokmak istemem ama bugun 17.30 gibi banka hesabını kontrol et :) büyük ihtimalle bir sürprizle karşılaşacaksın :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklentiye sokmak istemem ama bugun 17.30 gibi banka hesabını kontrol et :) büyük ihtimalle bir sürprizle karşılaşacaksın :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tabi olabilir hocam ama ben temkinli davranayım dedim:Dinsallah dediğin gibi olur

Konu açmak yerine buradan yazmak daha mantıklı geldi. Quiz e banka ödemesi için iban ekleyeceğim adsense ibanıyla partner ibanı aynı olursa bir sorun cıkıyor mu?

Konu açmak yerine buradan yazmak daha mantıklı geldi. Quiz e banka ödemesi için iban ekleyeceğim adsense ibanıyla partner ibanı aynı olursa bir sorun cıkıyor mu?

adsense ibanı türk lirası hesabıdır partnere ekleyeceğin hesabın dolar olması gerekiyor

3xxx,50
41xx,05
Geldi kapanan kanalların 12.34 itibariyle paypal,

2 adet 4 haneli kapanan kanal ödemesi gelmiştir..

1xxx
2xxx

Herkese Hayırlı Olsun..

2xxx dolar kapanan kanal odemesi geldi sabah da 7xx gelmişti arkadaşlar..

kapananları bitirmek üzereler o zaman. bakalım bitirdiklerinde açık kanallara başlayacaklar mı

Dear Sir/Madame,

A transfer to your Bank account in the amount of USD 2xxx has been made on 30.01.2015.

Channel: xxxx
Reporting period: 2014-12

--
Best regards,
The QuizGroup Team

4 haneli bankaya yatırmışlar. Sonunda ya :)

10-11 aylarının kapandığı için bekletilen ve 12. ayın açık olmasına rağmen geciken tüm ödemeleri (paypal,webmoney,banka) bugün bitirilecekmiş arkadaşlar, resmi bilgi. (kesin değil ama resmi, bitireceğiz dediler bitirebilirler mi göreceğiz :) )

Daha önce denk gelmiştim partnerlerden banka hesabına çevirmek için dolar hesabı açtırmak şart mı değil mi birisi yazabilir mi tekrardan aradım ama bulamadım?

4 haneli açık kanal ödemesi alındı hemen arkasından 3 haneli kapalı kanal ödemesi alındı.

bu quiz konusu adsense konusu kadar yoğunlaşmaya başladı :)

kendimize bu quiz açamadık forumca :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri