Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=10857]rhaegar[/MENTION] 4 hane olan odeme tek 1 kanaldan miydi yoksa bi cok kanaldan mi?
ödemesini sonradan banka yapıp paranız yarın yatıcak şeklinde mail almayan var mı benim gibi acaba ?
Aralik ayi kazanci olan acik kanalimin 2xx seklinde tutari henüz daha almadim ve kendilerine mail attigim halde mail ve ödeme gelmedi.
Arkadaşlar paypal olan ödeme yöntemimi değiştirerek banka hesabı yapmıştım toplu mail geldikten sonra. Aşağıdaki gibi bir mail iletildi biraz önce. Bilginize.
Dear Sir/Madame,
A transfer to your Bank account in the amount of USD XXXX,XX will be made on 04.02.2015.
Reporting period: 2014-12
--
Best regards,
The QuizGroup Team
Arkadaşlar paypal olan ödeme yöntemimi değiştirerek banka hesabı yapmıştım toplu mail geldikten sonra. Aşağıdaki gibi bir mail iletildi biraz önce. Bilginize.
Dear Sir/Madame,
A transfer to your Bank account in the amount of USD XXXX,XX will be made on 04.02.2015.
--
Best regards,
The QuizGroup Team
Dear Sir/Madame,
--
Best regards,
The QuizGroup Team
Hocam bana ve bazı arkadaşlara bahsettiğiniz maillerin hiçbiri gelmedi. Dediğinizi de uyguladım mail de attım ama sonuç sıfır. Acaba 4'ünden sonra mı ödenecek de mail atmadılar.
kaç şeklinde hocam 1xxx mi 3xxx mi yoksa?
Daha yüksek hocam, belirtmek istemedim orada da 9xxx,xx
paypal ve kanal report mailim aynı olduğu için hangi mailime geldiğinden emin değilim arkadaşlar.
Dear Sir/Madame,
--
Best regards,
The QuizGroup Team
Bende dün değiştirip değiştirdiğimi belirten mail atmıştım hocam. Biyerde bir hata mı yaptık acaba? Bize neden yatmadı ki
Hayırlı olsun hocam bu arada
Bende dün değiştirip değiştirdiğimi belirten mail atmıştım hocam. Biyerde bir hata mı yaptık acaba? Bize neden yatmadı ki
Hayırlı olsun hocam bu arada
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.