QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
Arkadaşlar sizce ödeme yöntemini şimdi hemen değiştirip quize mail mi atayım 5 6 tane ya da paypalda beklemede mi kalıyım?Kafam karıştı.

Yine küçükten başlayarak gönderiyorlar, bana gelene kadar yine bozulacak :D üzülüyorum hep :D

Anlaşılan o ki, quiz paypal'a ödeme yapmak istemiyor. Bankaya çevirenleri ödüyor. Ama bu adilik bence paypal'da yüzlerce bloke bekleyen abonesini takmıyor. Maillere bile dönmüyor. Oto mail geçiyor. :)

Ödeme gelenler has been made die mail aldılar mı :)

Dün ödeme yöntemini değiştirdim. Siz mailde banka hesap bilgilerini de yazdınız mı yoksa benim gibi "bu maile ait kanalımın ödeme yöntemini değiştirdim" gibi bir şey mi yazdınız.

Dün ödeme yöntemini değiştirdim. Siz mailde banka hesap bilgilerini de yazdınız mı yoksa benim gibi "bu maile ait kanalımın ödeme yöntemini değiştirdim" gibi bir şey mi yazdınız.

hocam hem banka olarak değiştirdim yazdım hem tüm banka bilgilerini şu saat oldu daha tık yok :(

hocam hem banka olarak değiştirdim yazdım hem tüm banka bilgilerini şu saat oldu daha tık yok :(

Bu Quiz belli ki Paypal'ı sildi defterden. Paypal'a evrak da göndermiyor cevap da yazmıyor besbelli. Arada biz kaynadık. Şimdi paneline girilmeyen kanallar ne olacak asıl önemli olan bu

[MENTION=14277]kaizen[/MENTION] hocam ben quize tek mailden bu konuyla ilgili 5 6 mail attım.Ödeme yöntemini dün değiştirmeyi unuttum onunla ilgili.İnşallah cevap verirler.İnşallah da ödemelerimiz yapılır.

Allah bereket versin 4 hane en para alındı.
normalde paypaldı açık kanal , quiz mail atmıştı değiştirin diye banka yaptım yatmış

Son düzenleme:
Bu Quiz belli ki Paypal'ı sildi defterden. Paypal'a evrak da göndermiyor cevap da yazmıyor besbelli. Arada biz kaynadık. Şimdi paneline girilmeyen kanallar ne olacak asıl önemli olan bu

Aynen öyle. Yemin ederim azıcık ruscam olsa arayıp agzıma geleni söylücem. Bu kadar pislik olmaz ya. Ulan ilgilen bari mail dön bişi yap. Bu belirsizlik yüzünden 3 gündür elimi sürmüyorum kanallara. De ki çekin parayı geri düzelmiyor sorun. Ama 3 gündür az kaldı vs. yeter yav.

banka ödemesi geldi ama %90 eksik geldi arkadaş deli olucam ya. yedi benim paraları quiz.

ödeme alan arkadaşlar bankayıda yazarsa çok çok seviniriz bekliyenler olarak

Ödeme alan arkadaşların hepsi mail aldı mı ödeme yapıldığı ile ilgili?

Eğerki Paypal bütün ödemelerin kanıtını tek tek istediyse Quiz bunu 2 ay halledemez...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri