Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
cık cık cık cenazeme gelmez bunlar
Is Bankasiarkadaşlar quiza banka hesabı gireceğim banka isminde İs Bankasi yazıyorum hata veriyor daha önce iş bankası giren varsa yardımcı olursa memnun olurum
arkadaşlar quiza banka hesabı gireceğim banka isminde İs Bankasi yazıyorum hata veriyor daha önce iş bankası giren varsa yardımcı olursa memnun olurum
is bankasi olarak değiştir hocam
Arkadaşlar ben ziraat bankası tanımladım ama en parada 8 hane diyor ziraatta hesap numara xxx xxxxxxxx xxxx 15 hane ve banka kısımdaki yerede paranın yatağı banka adresi ve posta kodu yazılıyor dimi ziraat bankası tanımlayanlar yardımcı olabilir mi?
Tüm ödemelerimi WM'ye göndermişler artık Paypal'dan mail bile satın almam![]()
Paypaldan ne zaman iade ettiniz hocam?
Ziraatte ortadaki 8 haneli kısımı hesap numarası olarak yazacaksınız hocam.Banka adresi ve posta koduna da hesabı açtırdığınız şubenin bilgilerini gireceksiniz.
Hocam ben iade etmedim ödemeyi kendiliğinden bugün iade etmişler parayı gelen ödeme açık kanalların ödemeleriydi
ama paypalın iade ettiklerini de göndermişler dimi?
Tüm açık kanal ve banka hesabı ekledigim ödemeler gelmiş banka hesabıma ,teşekkürler Guiz![]()
Hayırlı olsun. eklemediklerine gelmedimi
Ziraat son 8 hane deilmiydi ??
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.