QuizGroup Aralık Kazançları Ocak Ödemeleri

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - QuizGroup
banka ödemeleri hangi tarihlerde yapılıyor

örneğin aralık ödemesi ne zaman yapıldı hangi tarihler arasında yapılıyor

Sizce bugün paypal bitermi benim hala 3 hane var bekliyorum ama pek umudum yok

merhaba benim 19 ocakda kanalım kapanmıştı ve quiza dasboarda da girmiyordu o yüzden banka bilgilerini girememiştim bu gün 4 haneli ödeme 18xx paypala yatmış ama quiza olarak değil Kedoo Entertainment JLT bu şekilde yatmış

Sayın Quiz;Paypal sıkıntı çıkardı anladık,Bankada mı sıkıntı çıkardı sana?
Nasıl bir ödeme tarzları var çok merak ediyorum...

Quiz'in halt yemesi beyler hepsi bu. Şimdi suç kimde anlaşılıyor. Paypal'a kasten hatalı bilgi tanımladılar. Dangalak bunlar. 50 tane mail attım her birinde kanal url'si var yarısına kanal url verin yarısınada dönüş olarak dashboard'lara müzik ekledik maili geçiyorlar. :D

bir tahminde daha bulunayım.. normalde ayın 9 u itibariyle banka ödemelerini yapacaklardı ancak bir kaç kişinin anca yapabildiler.. bence isviçredeki banka hesaplarındaki para bitti ve isviçredeki banka hesaplarına para aktarımı yaptılar ve onun gelmesini bekliyorlar.. muhtemelen para geçmiştir bugünde ödemelere devam ederler :D abartmış olabilirim ama önceki tahminlerim hep tutmuştu yoksa Quiz candır

bir tahminde daha bulunayım.. normalde ayın 9 u itibariyle banka ödemelerini yapacaklardı ancak bir kaç kişinin anca yapabildiler.. bence isviçredeki banka hesaplarındaki para bitti ve isviçredeki banka hesaplarına para aktarımı yaptılar ve onun gelmesini bekliyorlar.. muhtemelen para geçmiştir bugünde ödemelere devam ederler :D abartmış olabilirim ama önceki tahminlerim hep tutmuştu yoksa Quiz candır

Kâhin gibisin :D

Ağzından bal damlıyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri