QuizGroup Bad Standing hatası

WeyliPreci

Kayıtlı Üye

Sabah 5 tane kanal soktum Quize ''Add new channel'' kısmından soktuğum için Pending falan yazıyodu biraz bekledim şimdi de Bad Standing'e çevrilmiş Pending yazısı daha önce başına böyle bir durum gelen var mı ? Kanallar sağlam bu arada. Yoksa Quiz'e kanalların kapanacağı bilgisi önceden geliyorda otomatik olarak kötü duruma mı çekiyolar kanalın durumunu :)

Yeni baglanan kanallarda ara ara oluyor, bir kac saate duzelir hepsi yesil olur...

Sabah 5 tane kanal soktum Quize ''Add new channel'' kısmından soktuğum için Pending falan yazıyodu biraz bekledim şimdi de Bad Standing'e çevrilmiş Pending yazısı daha önce başına böyle bir durum gelen var mı ? Kanallar sağlam bu arada. Yoksa Quiz'e kanalların kapanacağı bilgisi önceden geliyorda otomatik olarak kötü duruma mı çekiyolar kanalın durumunu :)

Sözleşlemeleri İmzaladın mı?

Daha Önce Hiç Başıma Gelmedi ama İmzalar Birbirini Tutmamış Olabilir mi?

İmzadan kastım eski düzendeki gibi değil ki hocam ki onda da birbirini tutması pek önemli değildi. Yeni imza düzeninde sözleşmenin altındaki kutucuğa işaretleyip geçiyosunuz başka bi problem var demek ki bekleyelim bakalım akşama kadar düzelecek mi düzelmezse mail atarım mecburen

Bu durum ne oldu arkadaslar ? az once benimde basıma gelmiş durumda kanal saglam ama panalede Bad standing yazısı bulunmakta.

Arkadaşım kanalın saglamsa sıkıntı yapma 5-6 ay kadar önce bende yaşadım buna benzer durum aama sonradan düzeldi korkmana gerek yok.arasıra oluyo quızde böyle şeyler

kardeş yeni kanal ise ve bu şekilde bağladı isen bende de oldu 2 saate geri good standing oluyor

Geçici bir durum, eklediğiniz kanalların sayısı arttıkça Dashboard sapıtabiliyor böyle :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri