QuizGroup Banka Ödemeleri İçin Swift Kodları ve Banka Bilgileri Girişi

banka adı: Finansbank Enpara
ülke: Turkey şehir:Istanbul/Gayrettepe
adres: Buyukdere Cad No129 34394 posta kodu: 34000

alt tarafa geçince de 3 kutucuk var, en üste iban onun altına hesap no, swift koduna da FNNBTRISXXX yazıyorsun.
Trxxxxxxx şeklindemi
xxxxxxx şeklindemi yazacam ibanı hocam ?

Trxxxxxxx şeklindemi
xxxxxxx şeklindemi yazacam ibanı hocam ?
ibanın başındaki TR'yi silmiyorsun hocam. online işlemlere gir sana iban no olarak ne veriyorsa aynen onu kopyala, yapıştır yani TRXXXXXXX. son 8 hanesini de hesap numarasına yaz.

ibanın başındaki TR'yi silmiyorsun hocam. online işlemlere gir sana iban no olarak ne veriyorsa aynen onu kopyala, yapıştır yani TRXXXXXXX. son 8 hanesini de hesap numarasına yaz.
adamsın hocam çok saolasın :D

---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 22:04 ----------

sen bütün işlemleri halledince bana bi pm caksana durumu değerlendirelim :D
hallettim sanırım ama bi daha kontrol edeyim nolur nolmaz :D

arkadaşlar daha önce hiç partner çalışmadım,1 kanalımı bağlayarak deneyimlemek istiyorum.Fakat kanalım adsense de şu an ve ytden adsense değiştir ve ayarla var sadece.
Adsense ilişkisini nasıl kesebilirim kanalın?

arkadaşlar daha önce hiç partner çalışmadım,1 kanalımı bağlayarak deneyimlemek istiyorum.Fakat kanalım adsense de şu an ve ytden adsense değiştir ve ayarla var sadece.
Adsense ilişkisini nasıl kesebilirim kanalın?
partnere sokarsan adsense ilişkisi kesilir. ama partnerden atarlarsa tekrar eski adsense'e bağlanıyor.

partnere sokarsan adsense ilişkisi kesilir. ama partnerden atarlarsa tekrar eski adsense'e bağlanıyor.

yani bu işlem otomatik mi oluyor?

kanal şu an adsense de,herhangi bir ilişik kesme uygulamadan direk quize bağlayacağım ve adsense geçerliliğini yitirecek o kanalda?

bu mudur olay?

yani bu işlem otomatik mi oluyor?

kanal şu an adsense de,herhangi bir ilişik kesme uygulamadan direk quize bağlayacağım ve adsense geçerliliğini yitirecek o kanalda?

bu mudur olay?
kanalını quiz'e sokmak için başvuru yapıyorsun. 10 abone ve son 30 günde 1000 izlenim varsa analytics'te, sana davetiye gönderiyorlar. kontrol paneli yazan yerden kabul ediyorsun o andan itibaren izlenimler partner için sayılıyor.

otomatik kesiyor adsense ilişkisini bişey yapmana gerek yok.

arkadaşlar quize başvurmak için kanal adsenseye bağlı olmalı mı? Yoksa direk belirtilen şartları sağladığında kanal adsenseye bağlı olmadan başvuruluyor mu?

arkadaşlar son 7 hanemi 8 hane mi gireyim bi yerde 7 hane diyordu ama

Banka hesap isminde Türkçe karakter varsa sorun oluyor mu.Örneğin ç harfini c şeklinde mi yazmamız gerekiyor Quiz paneline?

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam en para hesabı ıcın kayıt yapmaya calısıyorum submıt dıyorum fakat bırsey olmuyor aynı ekran oyle duruyor . bırde hesap numarası nedir acaba ?

[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION] hocam en para hesabı ıcın kayıt yapmaya calısıyorum submıt dıyorum fakat bırsey olmuyor aynı ekran oyle duruyor . bırde hesap numarası nedir acaba ?

evet bende bugun ödeme yöntemi değiştirdiğim kanallarım oldu, aynı şekilde submite bazı zamanlar basamadım bazı zamanlarda da bastım ama ekran aynı kaldı. size tavsiyem şu : bilgileri girin daha sonra submit yapın, sonra yukarıdan ödeme seçeneğini değiştirin, tekrar bankayı seçin bilgiler orada duruyor olacak, yukarıdan çarpıdan o banka bilgileri kısmını kapatın. sonra profile tıklayın ödeme sistemi düzelmiş gözükecektir. gözükmezse ödeme yöntemi kısmına girip tekrar banka yapıp submit yapın ve çarpıdan kapatın tekrar profile gelin değişecektir.

evet bende bugun ödeme yöntemi değiştirdiğim kanallarım oldu, aynı şekilde submite bazı zamanlar basamadım bazı zamanlarda da bastım ama ekran aynı kaldı. size tavsiyem şu : bilgileri girin daha sonra submit yapın, sonra yukarıdan ödeme seçeneğini değiştirin, tekrar bankayı seçin bilgiler orada duruyor olacak, yukarıdan çarpıdan o banka bilgileri kısmını kapatın. sonra profile tıklayın ödeme sistemi düzelmiş gözükecektir. gözükmezse ödeme yöntemi kısmına girip tekrar banka yapıp submit yapın ve çarpıdan kapatın tekrar profile gelin değişecektir.

anladım hocam peki bu iban'ın altında ki acount'a ne yazıcam acaba ? iban numarasının son 8 veya 9 numarasınımı acaba ?

arkadaşlar enparını Swift kodunu kabul etmiyor ingilizce karakter kullanın diye kodu: FNNBTRiSXXX bu şekilde girinçe kabul ediyor sorun olurmu sizce

arkadaşlar enparını Swift kodunu kabul etmiyor ingilizce karakter kullanın diye kodu: FNNBTRiSXXX bu şekilde girinçe kabul ediyor sorun olurmu sizce

Hocam ilk sayfada var fazla uzaklarda aramayın.FNNBTRISXXX bunu kabul eder eğer etmiyorsa bundan dolayı değil başka bir yerde Türkçe karakter kullanıyorsundur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri