QuizGroup Banka Ödemeleri İçin Swift Kodları ve Banka Bilgileri Girişi

bu ayın ödemeleri için, özel işlerimden dolayı bilgisayara geçip ödeme yöntemini banka yapamadım. şimdi yapsam sonuç değir mi yoksa artık bir daha ya mı kalır? daha önce hiç 10'undan sonra yöntemi değiştirip ödemesini bankaya alan oldu mu?

[MENTION=14813]opciga[/MENTION] quiz kesinleşmeleri bugün yani 12sinde başlıyor diye biliyorum hocam,bişey kaybetmezsin yine de değiştirmeyi dene istersen...

Arkadaşlar ben ödemeyi kendi garanti bankası hesabıma yaptım fakat TL hesabı, para gelmez dimi ? :S

Dolar hesabı için ne yapacağım ? Enpara hesabım var. Ücret falan kesiyor mu peki enpara ?
[MENTION=9740]DeviLLe[/MENTION]

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] ücretsiz vadesiz dolar hesabı oluşturabilirsin.

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] ücretsiz vadesiz dolar hesabı oluşturabilirsin.

kesinti falan alıyorlar mı peki ? o parayı nasıl çekeceğim hocam TL'ye çevirebiliyor muyum günlük kurdan ? Kesinti oluyor mu ? Şimdi değiştirsem olur mu acaba ya yoksa bidahaki aya atar heralde? bidahaki aya atınca parayı ödüyor mu peki bu ayınkini hocam ?

çok soru sordum ama acil cevaplar lazım hocam :S

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] Yurtdışından gelen Para transferinde 15 tl karşılığı dolar kesintisi alıınıyor bildiğim kadarıyla bunun dışında quizin banka ödemesi için kesintisi var. Kurları gayet iyi, güncel kurdan vadesiz tl hesabına parayı aktarabilirsin. Devamında sorduğun sorunun benzerini önceki yorumlarda ben sormuştum.

[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] Yurtdışından gelen Para transferinde 15 tl karşılığı dolar kesintisi alıınıyor bildiğim kadarıyla bunun dışında quizin banka ödemesi için kesintisi var. Kurları gayet iyi, güncel kurdan vadesiz tl hesabına parayı aktarabilirsin. Devamında sorduğun sorunun benzerini önceki yorumlarda ben sormuştum.

Sıkıntı hocam o zaman ya :S Paypal hesabımı da nedense kullanamıyorum değiştirdim bari ödeme yöntemini tkrar paypal yapayım dedim yapamıoyrum ya kullanılmış başka hesaplarda diyor halbuki kullanmadım eski kanallarda kaldı sanırım. Nasıl değiştirebilirim bir bilgisi olan var mı ? Mail falan da attım değiştirirler mi acaba ? Bir de ödeme diğer aya kalınca bu ay ki parayı da öderler değil mi ?
[MENTION=12033]daralll[/MENTION]

Banka Ödemeleri için illaki hesabın dolarmı olması lazım

TL hesabına ödeme gelmiyormu özellikle Yapı kredi -Finans Bank- Garanti Bankası Ve İş bankası için soruyorum ?

TL hesabına ödeme gelmiyormu özellikle Yapı kredi -Finans Bank- Garanti Bankası Ve İş bankası için soruyorum ?

gelmiyor dolar hesabı olması gerek.

Yapı kredi eğer dolar hesabın yoksa lira hesabına otomatik yatırıyor diğerlerini bilmiyorum

Yapı krediden eminmisin bütün ödeme yöntemlerini yapı kredi yapacam o yüzden

Yıllardır kullanıyorum bu şekilde,sadece dolar değil euro da gelse hesabın yoksa tl atılır.Gerçi dolar hesabı açmak 10 saniye internetten

Arkadaşlar diğer konuda da yazdım, Halbank dolar hesabımın banka bilgilerini girerken iban hatası veriyor, daha önce bu sorunla karşılaşan var mı?

Son düzenleme:
Arkadaslar , Banka tanımladıgımızda sorunsuz yapıyormu ödeme? Yoksa sadece webmoney mı olmalı?

Paypalı silip ona göre bir ödeme yöntemi giricem , Webmoney hesabım yok , eger banka oluyorsa hiç ugrasmayalım ...

100 dolar sınırı var sanırım toplu kanalların ödemesi toplanıyor değil mi music nation gibi değil ?

Çok merak ettiğim bir konu var
farklı dashboardlara aynı banka bilgisi giren varmı özellikle yeni güncellemeden sonra
girildiyse ödeme de sorun yaşandımı ?

Arkadaşlar paypal reddetmiş ödemeyi kuveyttürk tl hesabı girsem olur mu kimisi geliyor tl hesabına demiş kimisi dolar hesabı olması gerek demiş bile yada kuveyttürk kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri