bu ayın ödemeleri için, özel işlerimden dolayı bilgisayara geçip ödeme yöntemini banka yapamadım. şimdi yapsam sonuç değir mi yoksa artık bir daha ya mı kalır? daha önce hiç 10'undan sonra yöntemi değiştirip ödemesini bankaya alan oldu mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] ücretsiz vadesiz dolar hesabı oluşturabilirsin.
[MENTION=13663]silentspy[/MENTION] Yurtdışından gelen Para transferinde 15 tl karşılığı dolar kesintisi alıınıyor bildiğim kadarıyla bunun dışında quizin banka ödemesi için kesintisi var. Kurları gayet iyi, güncel kurdan vadesiz tl hesabına parayı aktarabilirsin. Devamında sorduğun sorunun benzerini önceki yorumlarda ben sormuştum.
Banka Ödemeleri için illaki hesabın dolarmı olması lazım
TL hesabına ödeme gelmiyormu özellikle Yapı kredi -Finans Bank- Garanti Bankası Ve İş bankası için soruyorum ?
Banka Ödemeleri için illaki hesabın dolarmı olması lazım
TL hesabına ödeme gelmiyormu özellikle Yapı kredi -Finans Bank- Garanti Bankası Ve İş bankası için soruyorum ?
Yapı kredi eğer dolar hesabın yoksa lira hesabına otomatik yatırıyor diğerlerini bilmiyorum
Yapı krediden eminmisin bütün ödeme yöntemlerini yapı kredi yapacam o yüzden
Yıllardır kullanıyorum bu şekilde,sadece dolar değil euro da gelse hesabın yoksa tl atılır.Gerçi dolar hesabı açmak 10 saniye internetten
Çok merak ettiğim bir konu var
farklı dashboardlara aynı banka bilgisi giren varmı özellikle yeni güncellemeden sonra
girildiyse ödeme de sorun yaşandımı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.