QuizGroup Banka Ödemeleri İçin Swift Kodları ve Banka Bilgileri Girişi

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim sizde kanal ekleme problemi var mı şuanda.
Daha önce eklediğim halde şuanda ingilizce karakter muhabbetine add new channel yapamıyorum.
ünlem ismimin yanında ve adım da furkan.
bunun neresinde problem var ki.

kapatmışlar kanal alımını sanırım

Bütün kanallarda tek tek mi yapıcaz yoksa hepsi paybal ekli zaten bunu tek bi yerden mi degistiricem bilgi verirmisiniz link vererek

Merhaba, QuizGroup tan banka ödemesi alacak arkadaşların formu doldururken Banka Swift kutusuna aşağıdaki listeden kendi bankasının karşısındaki kodu yazabilir.

Garanti Bankası Swift Kodu : TGBATRIS
Türkiye İş Bankası Swift Kodu : ISBKTRIS
Akbank Swift Kodu : AKBKTRIS
Bank Asya Swift Kodu : ASYATRIS
Ziraat Bankası Swift Kodu : TCZBTR2A
Halk Bankası Swift Kodu : TRHBTR2A
Türkiye Finans Swift Kodu : AFKBTRIS
VakıfBank Swift Kodu : TVBATR2A
Şekerbank Swift Kodu : SEKETR2A
Denizbank Swift Kodu : DENITRIS
Kuveyt Türk Swift Kodu : KTEFTRIS
TEB Swift Kodu : TEBUTRIS
Finansbank Swift Kodu : FNNBTRIS
ING Bank Swift Kodu : INGBTRIS
HSBC Swift Kodu : HSBCTRIX
Yapı Kredi Swift Kodu : YAPITRISFEX
Enpara Swift Kodu : FNNBTRISXXX

Banka bilgilerini nasıl ayarlarım?
UYARI : Bu Resimdeki Swift Code FinansBank Enpara ya aittir. O kısıma ilk mesajdan kendi bankanızın kodunu seçip yapıştırın. Her banka için değişmektedir.!
cvqzajld4z39nymak.gif

İlçe yazan kısma tam adresimizi yazmamız gerekmiyor mu? bankanın posta kodu 34000 değil 34394 bence :S

@DeviLLe hocam ödeme yöntemini paypaldan banka yapıyorumda aynı paypala şu şu tarihde ödeme yapıcaz kapanan kanalları diyorya sonra ödediğinde otomatik Quiz tarafından mail geliyorya hesapları Banka ödemesi yapınca o bildirimi vermesini istiyorum Quiz tarafından bu hesabı ödedik ödedik demesini istiyorum varmı bu imkan hocam

hesap numarası ibanın son 8 hanesi mi buna 5004 kodu eklimi ?

@DeviLLe hocam ödeme yöntemini paypaldan banka yapıyorumda aynı paypala şu şu tarihde ödeme yapıcaz kapanan kanalları diyorya sonra ödediğinde otomatik Quiz tarafından mail geliyorya hesapları Banka ödemesi yapınca o bildirimi vermesini istiyorum Quiz tarafından bu hesabı ödedik ödedik demesini istiyorum varmı bu imkan hocam
Toplu halde ödenen hesapların kanal idlerini maile gönderiyorlar zaten.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toplu halde ödenen hesapların kanal idlerini maile gönderiyorlar zaten.

Dashboardlar birbirinden hep ayrı paypal hesaplarında beni tanıdıkları maili banka yapıncada biliyorlar gönderiyorlar demi hocam, bu arada konu için çok teşekkür ederim ayrıntılı açıklamışsın ellerine sağlık. :)

Dashboardlar birbirinden hep ayrı paypal hesaplarında beni tanıdıkları maili banka yapıncada biliyorlar gönderiyorlar demi hocam, bu arada konu için çok teşekkür ederim ayrıntılı açıklamışsın ellerine sağlık. :)
Onlar toplu şekilde gönderiyorlar ödemeleri hocam.. Konu içinde önemli değil hayırlı olsun tüm ahaliye :)

bende dolar hesabı yok sanırım değiştirmek içinde son gün nasıl yapıcam bilemiyorum arada kaldım yokmu bi çözümü olan

bende dolar hesabı yok sanırım değiştirmek içinde son gün nasıl yapıcam bilemiyorum arada kaldım yokmu bi çözümü olan

dolar hesabını nette hemen acabilirsin

---------- Spam Engelliyici 19:35 ---------- Önceki Mesaj 19:35 ----------

Ziraat hesap numarası tam olarak hangisi oluyo biri yardımcı olabilir miiiii

dolar hesabını nette hemen acabilirsin

---------- Spam Engelliyici 19:35 ---------- Önceki Mesaj 19:35 ----------

Ziraat hesap numarası tam olarak hangisi oluyo biri yardımcı olabilir miiiii

bu soruyu bende merak ediyorum. bir arkadaş form doldururken hesap kısmına IBAN nonuzun son 8 hanesini yazın demişti. ama ziraattaki hesap no IBAN ımızın son 8 hanesi ile uyuşmuyor sanırım.

bu soruyu bende merak ediyorum. bir arkadaş form doldururken hesap kısmına IBAN nonuzun son 8 hanesini yazın demişti. ama ziraattaki hesap no IBAN ımızın son 8 hanesi ile uyuşmuyor sanırım.

ibanın son sekiz hanesini girince xxxx5004 gibi bisey oluyo

son 8 hane olayı sadece EN PARA hesabına özel bir durum sen kendi banka hesabının hesap numarasını girmelisin banka cuzdanında yazar yada internet bankacılığında şifreni girdikden sonra görürsün..

herkesin işine yarayacak,güzel bi paylaşım oldugunu düşündügüm için konuyu sabitledim arkadaşlar.sonra telaşla swift kodu arıyoruz google da :D ben daha önce pcye kaydetmiştim bulamadım yine.

Hocam ya banka adres felan resimdekiyle aynımı olacak ankarada oturuyorum yinede banka bilgisine istanbul mu yazacağım resimdeki gibi?

Aralık ödemesi bekleyen kanallarımı bankaya çevirip mail attım hala ses seda yok. Umarım gidip paypala yollamazlar.

Hocam ya banka adres felan resimdekiyle aynımı olacak ankarada oturuyorum yinede banka bilgisine istanbul mu yazacağım resimdeki gibi?

bankanın genel müdürlügünün adresi eklenicek oraya,senin şube degil hocam.

son 8 hane olayı sadece EN PARA hesabına özel bir durum sen kendi banka hesabının hesap numarasını girmelisin banka cuzdanında yazar yada internet bankacılığında şifreni girdikden sonra görürsün..

ibandaki son 8 hane olayı iş bankasındada geçerli ve ben ziraattede aynı diye düşünmüştüm ama şimdi kontrol ettim tekrar,ziraat hesabındaki hesabın ibanında hesap numarasından sonra en sonda 4 rakam daha var.o 4 haneyi almak gerekmiyordur bence,sondaki 4 haneyi silip ondan önceki 8 haneyi almak gerekicek yada direk hesap no yazmayı tabi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri