QuizGroup Banka Ödemeleri İçin Swift Kodları ve Banka Bilgileri Girişi

son 8 hane enpara içindir. siz hesap numaranızı gireceksiniz. ISBKTRIS yazacaksınız başka birşey eklemeyin.kapanan kanalların ufak ödemelerini çoğu arkadaşa hatta hemen hemen hepsine ödeme döneminde toplu olarak gönderdi. alırsınız yani bir sorun olmadan.

Hocam çok sağolasın kafamda net bir şekilde oturdu tüm sorular..Paypaldan kurtulur umarım herkes çekilecek dert değil

arkadaş enpara banka adresinde posta kodunu 34000 yazmış ama 34394 olmayacak mı orası? hangisini yazalım?

bende girecem bu bilgileri paypala ödeme alıyorum sonradan banka hesabı nasıl değiştiriliyor

banka adresine gerek yok bence iban ve bic bilgileri yeterli diye düşünüyorum

Yazmak Zorun ve bu bilgilerimi yoksa kendi şehrin deki finansbank şubesini mi yazıyorum ?

Arkadaşlar ben diğer quizdeki kanalları bir dasborda toplamak iştiyorum ama beceremedim :( bide son olarak ödeme limidi her kanalın yine aynı mı yoksa dasbordaki kanalların toplamınımı yatırıyorlar

iban numarasinin kullanilmadigi bir ulkeye banka uzerinden odeme alan kimse varmi aramizda?

arkadaşlar banka ödemesi almak için banka kartımıza dolar hesabı açtırmakmı gerekiyor ? yoksa ödemeler tl olarak mı geliyor

Hesap Açma İşlemlerini Bankadan Yaptıracaksın Hocam Yada İnternet Bankacılığı Yada Telefon Bankacılığı ile Hangi Bilgileri Gircem Diyosan İlk Sayfada İlk Mesajda Belirtilmiş

quıze banka hesabı girdim akbank banka kartım varda bide ekstradan dolar hesabı açmakmı lazım

o verdigin hesap bilgisi tl hesaba ait,dolar hesabı açıp onun bilgilerini vericeksiniz hocam.

peki quiz için 3 4 hane için hangi ödeme yöntemini kullanmamı istersiniz sadece 2 kanalım var quizde başkada yok biri lifeden gelme diğer normal quiz kanalı paypalmı bankamı dersiniz çünkü aradım akbankı 6 ayda bi 60 tl kesiliyor dolar hesabından

peki quiz için 3 4 hane için hangi ödeme yöntemini kullanmamı istersiniz sadece 2 kanalım var quizde başkada yok biri lifeden gelme diğer normal quiz kanalı paypalmı bankamı dersiniz çünkü aradım akbankı 6 ayda bi 60 tl kesiliyor dolar hesabından

öncelikle paypal mı yoksa banka mı degil hocam o sorunun cevabı banka mı yoksa webmoney mi olucak.çünkü quizden gelen o paraya paypal sorun çıkarıyor.açık açık hem paypal hem quizdekiler uyarıyor bizi,sakın bu parayı paypala çekmeyin diyorlar.ama ben heyecan seviyorum diyosan ona bişey diyemem tabi :D ayrıca kanal sayısı degil,kazancı önemli banka mı paypal/webmoney mi sorusunda.ben hepsini webmoney hesabıma alıyorum ama genelde 1000$ civarında/üzerinde kazançlar bankaya alınıyor,800$dan aşagısı filan webmoney hesabına.

öncelikle paypal mı yoksa banka mı degil hocam o sorunun cevabı banka mı yoksa webmoney mi olucak.çünkü quizden gelen o paraya paypal sorun çıkarıyor.açık açık hem paypal hem quizdekiler uyarıyor bizi,sakın bu parayı paypala çekmeyin diyorlar.ama ben heyecan seviyorum diyosan ona bişey diyemem tabi :D ayrıca kanal sayısı degil,kazancı önemli banka mı paypal/webmoney mi sorusunda.ben hepsini webmoney hesabıma alıyorum ama genelde 1000$ civarında/üzerinde kazançlar bankaya alınıyor,800$dan aşagısı filan webmoney hesabına.

neyse dolar hesabı açacaz mecbur napak :D verdiğin bilgiler için teşekkür ederim sağolun

bütün bankalara göndermede 30$ mı kesiyor yoksa bankaya göre değişiyor mu arkadaşlar? Yani enparada falan daha az oluyor mu?

Merhabalar bu ay ödeme yöntemi mi enpara olarak değiştireceğim en son yaptığım ayarlar bun ; Screenshot by Lightshot acaba eksik veya hatalı bir yer varmı arkadaşlar ? 2 tane posta kodu istiyor ben ikisine de denizlinin 20000 yapsam sorun cıkartırmı ki ?

Merhabalar bu ay ödeme yöntemi mi enpara olarak değiştireceğim en son yaptığım ayarlar bun ; Screenshot by Lightshot acaba eksik veya hatalı bir yer varmı arkadaşlar ? 2 tane posta kodu istiyor ben ikisine de denizlinin 20000 yapsam sorun cıkartırmı ki ?
Ad Soyad, iban ve Swift kodu doğru olsun yeter diğerleri önemli değil, bu arada iban da döviz hesabına ait olmalı

arkadşlar isim soyismi türkçe karakterle mi gircez ingilizceyle mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri