QuizGroup Detaylı Adres Bilgileri Bilen Var mı? (Vergi için)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incubus

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir Quiz'den gelen ödemeler için vergi ödemek için fatura kesiyordum. Biraz daha detaylı adres bilgisi yazmamız gerektiği konusunda bundan sonra muhasebecim rica etti. Pek önemli değil ama daha iyi olur şeklinde.

Ör: http://i.imgur.com/8nKKuBV.png

Moskova/Rusya dışında daha detaylı adres bilgisine nereden ulaşabilirim? Yazdım adamlara ama anlaşamadık yine muhteşem İngilizceleri nedeniyle. Rusya'da olan ya da ziyaret eden vs. arkadaşlar vardı sanıyorum daha önce. Ya da internet sitelerinde vs. Rusça versiyonunda bulabilecek bir arkadaş varsa bana atabilirse sevinirim.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Baarerstrasse 53, CH-6304 Zug, Switzerland

Onur abi sözleşmeden buldum Rusya'da değilmiş gözüken merkezi. Valla helal olsun ne yapsam ben de Adsense'ye fatura mı kessem acaba o kadar kazanıyoruz sonra maliye çöker falan başım belaya girer :)

Son düzenleme:
[MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Baarerstrasse 53, CH-6304 Zug, Switzerland

Onur abi sözleşmeden buldum Rusya'da değilmiş gözüken merkezi. Valla helal olsun ne yapsam ben de Adsense'ye fatura mı kessem acaba o kadar kazanıyoruz sonra maliye çöker falan başım belaya girer :)

Aklıma gelmedi sözleşmeye bakmak gerçekten tamamdır buna kestirelim bundan sonra çok sağ ol.

Vergi işi ben sağlama almam gerekiyor ya kişisel hesaplarım da incelendiği için de normalde olsa kesmem fatura yani :D kesin ya da kesmeyin demiyorum da neyse :D

abowww admin vergi konusunda neler yazdı....
çekirdekleri alıp geliyorum.rezerve...

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] hocam böyle bişey buldum belki işinize yarayabilir

25tJSEk.png

resimin ait olduğu url

Quizgroup : QuizGroup// The Leading Global YouTube Network

Bunu bulmuştum da çok genel, moskova yazıyor sadece. Ben isviçredeki adrese kestireyim, bizimkiler anlamaz bir halt zaten. Belki iyi rusçası olan biri quiz'den tam adresi öğrenebilir :o

vallahi 3 kelime ile "helal olsun hocam" :)

Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir Quiz'den gelen ödemeler için vergi ödemek için fatura kesiyordum. Biraz daha detaylı adres bilgisi yazmamız gerektiği konusunda bundan sonra muhasebecim rica etti. Pek önemli değil ama daha iyi olur şeklinde.

Ör: http://i.imgur.com/8nKKuBV.png

Moskova/Rusya dışında daha detaylı adres bilgisine nereden ulaşabilirim? Yazdım adamlara ama anlaşamadık yine muhteşem İngilizceleri nedeniyle. Rusya'da olan ya da ziyaret eden vs. arkadaşlar vardı sanıyorum daha önce. Ya da internet sitelerinde vs. Rusça versiyonunda bulabilecek bir arkadaş varsa bana atabilirse sevinirim.

Güzel hızmet bedelı adı altında fatura kesılebılırsin bu konuda sıkıntı yok.ama bu faturayı ıptal et kdv sını cebınden ödeme boşyere yurtdısı fırmalarında kdv ödenmez.

Not:Quızden aldığın ödemeler şirket hesablarına gelmıyorsa bu konuda yanlış yapıyorsun.

Son düzenleme:
vergi yüzde kaç veriliyordu beyler? Incubus'un ocak kazancını öğrenmeye son adım kaldı

%20 quiz, %15 devlet...
Zor iş valla, karın tokluğuna çalışıyor bir nesil :D

Güzel hızmet bedelı adı altında fatura kesılebılırsin bu konuda sıkıntı yok.ama bu faturayı ıptal et kdv sını cebınden ödeme boşyere yurtdısı fırmalarında kdv ödenmez.

Not:Quızden aldığın ödemeler şirket hesablarına gelmıyorsa bu konuda yanlış yapıyorsun.

Usta şirket hesaplarına geliyor. %18 kdv'yi cebimden veriyorum. Her ödeme için de ayrı ayrı kesiyorum. Hizmet faturası için yurtdışı da olsa ödemen gerekiyor dediler. Ben de senin bildiğin gibi biliyordum ondan hatta direk şirket hesaplarına gönderiyorum paraları. Yurtdışı firma için kdv gerekmesi çok saçma. Ama gerekiyor dediler paşa paşa ödüyorum ben de.

%18 üzerine başka şeyler de var hem :) %20 quiz %15 devlet diyen arkadaşlar yarısı anca kalıyor paranın ama bazı özel sebeplerden ötürü banka hesaplarım inceleniyor sürekli o nedenle başka türlü Türkiye'ye sokamam parayı.

Yurtdisindan gelen partner odemelerine vergi odenmez Onuur. Senin muhasebecin Uluslararasi vergi hukukunu bilmiyor mu? :)

Geleceğe yatırım gibi sanki. Yakın zamanda Quiz türkiye olarak kanalları buradan bağlarız umarım:)

Yurtdisindan gelen partner odemelerine vergi odenmez Onuur. Senin muhasebecin Uluslararasi vergi hukukunu bilmiyor mu? :)

La madem öyle söylesenize beni deli ediyorsunuz hepiniz :D Gitti paracıklarım boş yere :D Dur ben sana özelden geleyim :D [MENTION=8062]FaDex[/MENTION] sağ olsun %18leri kurtaracağım en azından da :D

Not: Kazancın vergisi olur her türlü ama mantıksız. KDV'yi iptal ederiz de, gelir vergisi olur kurumlar vergisi olur vs.

Bu durumda vergiden muaf mi oluyoruz Yurt disi ödemelerinde ?

Hocam bu konuda en kesin bilgiyi muhasebeciler ve mali musavirler verirler fakat yurtdisinda vergisi odenmis birseyin Turkiye'de de vergisi odenmemesi gerekiyor.

Ben öğrenince olayı açıklarım. Ama gelir vergisi ödemek şart şart. KDV olayı benim muhasebecilerin hatası büyük iht. Gitti paracıklar :) Çok uzamasın kilitledim bu konuyu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri