420 den 84 çıkar yorma beni:d
420*0,8=?:d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
420 den 84 çıkar yorma beni:d
42x8=?![]()
Tüm kanallar kesinleşmiş geçen ay topluluktan kapanan kanal dahil.
Arkadaşlar bu Quizden ilk defa ödeme alcam şimdi bu kesinleşen kazançlarmı yatacak bize yoksa bu kazançların %80 imi gelecek ?
Simdi beyler bişi sorcam
Bu partnerler ilk telıfte bırsey yapmıyorlar oyle degıl mı?
Yanı tutacagına ınandıgımız 10 kanala bırer tane tutacagını dusundugumuz video atsak
Parayı kırdıgımıızı varsayalım , Telıf bıle gelse ki İLK TELIF olacak almamak ıcın neden var mı?
Professıyonıl arkadaslardan brı aydınlatırsa sevırım ...
SANIRIM AYDINLANIYORUM şu YUTUP KONUSUNDA![]()
1 telifli kanalı life attı benim...
Kapanan kanallarımın hiçbiri kesinleşmemiş arkadaşlar. Daha sonra mı kesinleşiyor bilgisi olan var mı bu konuda?
Ya arkadaşlar kimse bilmiyor mu, bu soruya cevap verecek olan yok mu? Kapanan kanalı kesinleşen arkadaşlar kanalınız ekimde mi kapandı? Yoksa eylülde kapanan kanallar yeni mi kesinleşti. Ona göre hesap yapmam gerekiyor.
benim 1 kanal kasımda kapandı ve kesinleşmiş durumda
Ya arkadaşlar kimse bilmiyor mu, bu soruya cevap verecek olan yok mu? Kapanan kanalı kesinleşen arkadaşlar kanalınız ekimde mi kapandı? Yoksa eylülde kapanan kanallar yeni mi kesinleşti. Ona göre hesap yapmam gerekiyor.
Yapma hocam ya
Normal de o da mı 3 telıfle atıyordu?
Quız de durum nasıl acaba?
benim 1 kanal kasımda kapandı ve kesinleşmiş durumda
eylülü sağlam atlatıp ekimde kapanan kesinleşti
eylülde kapananlar ise zaten kesinleşmişti
şuan satın aldığım hesapların biri kesinleşmemiş veya 0 kesinleşmiş gözüküyor
diğerlerin henüz bakmadım
Ne zaman kapanmıştı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.