QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

bendede gelen giden yok bi 16 dolar ezik hesabın parasını yollamış sus payımıdır nedir :D

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION], [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION], [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION], [MENTION=10199]mumru[/MENTION], [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION], hocam paypal dolar kuru 2,12 civarında işbankası dolar kuru 2,22 sizce iş bankası vadesiz döviz hesabı açıp, işbank hesabına geçince çevirsek daha mantıklı olmaz mı? yapan var mı bilmiyorum ama 1000 dolar da 100 tl gibi bir fark oluyor diğer türlü, bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Hocam mesaj' da ben yokum ama; paypal Turkiyede dolar hesabina para gondermiyor diye biliyorum.TL hesaplarina para aktarabiliniyor galiba.

Arkadaşlar benim contract kısmında aşağıdaki şekilde special yazıyor. Bir tek bende mi öyle yazıyor acaba :S

Z14yBo.png

Hocam mesaj' da ben yokum ama; paypal Turkiyede dolar hesabina para gondermiyor diye biliyorum.TL hesaplarina para aktarabiliniyor galiba.
Hocam araştırmak lazım bu konuyu, bende şöyle biliyorum, tl hesabına dolar aktarmıyor diye biliyorum hocam. yani vadesiz döviz hesabı açarsak ve eklersek yatabilir... 1000 dolarda 100 tl hocam az para değil, iphone 6 parasını döviz kuruna vermek istemem açıkcası, bilgin olursa haberleşelm

arkadaşlar bir sorum var şimdi benim quize bağlı bir kanal var ama nasıl oldu bilmiyorum 3 defa bağlamışım aynı kanalı dashboardda öyle gözüküyor 2 si signed biri not signed diyor bu ne yapmam lazım bu şekilde ödeme gelirmi?

Hocam araştırmak lazım bu konuyu, bende şöyle biliyorum, tl hesabına dolar aktarmıyor diye biliyorum hocam. yani vadesiz döviz hesabı açarsak ve eklersek yatabilir... 1000 dolarda 100 tl hocam az para değil, iphone 6 parasını döviz kuruna vermek istemem açıkcası, bilgin olursa haberleşelm

Hocam,Turkiyede kardesim telefon edip sordu paypal'a. Tl hesabina dolar aktarmadigi dogru.Cunku bizi mecbur birakiyor kendisi dolari Tl ye cevirip aktarmaya.Tabiiki kendi kurundan.Ama hesaptaki dolarida doviz hesabina gondermedigini soylediler.Sizde bir telefon edip sorabilirsiniz. Yanlis veya eksik bilgim varsa birisi duzeltsin. Veya paypal hesabindaki dolari Tl ye cevirmeden bankadaki dolar hesabina gondermenin bir yolu varsa yazsin lutfen.

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION], [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION], [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION], [MENTION=10199]mumru[/MENTION], [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION], hocam paypal dolar kuru 2,12 civarında işbankası dolar kuru 2,22 sizce iş bankası vadesiz döviz hesabı açıp, işbank hesabına geçince çevirsek daha mantıklı olmaz mı? yapan var mı bilmiyorum ama 1000 dolar da 100 tl gibi bir fark oluyor diğer türlü, bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Paypal politikasıdır, hangi ülke de hizmet veriyorsa o ülkenin para birimine göre transfer işlemini yapar.

Yani Türkiye'de TL, Almanya'da EURO, Amerika'da USD para birimine göre işlem yapar.

telefonla arayip sordum [MENTION=9108]Rammstein[/MENTION] [MENTION=9193]Hayko[/MENTION], hocam dediğiniz doğru sadece tl olarak çekmek zorunda birakiyorlar.

2 haneli 9 un 1 ustu 11 in 1 eksigi yatmamış ticket mi atsam napsam bilemedim :)

Hocam bu dediginizi ben yaptim. Doviz hesabim vardi onu paypalda sisteme ekledim para cekme talebini dolar olarak yapmak istedim ama malesef TL ye ceviriyor hemen.

Banka yurtdışı gelen doviz paraya yüksek bir kesinti yapiyor hocam. Enpara da bile bu kesinti var diye biliyorum bunu sor bi istersen. Ayrıca hepsini yapsan da paypal tcye ödemeyi tl olarak yapıyor

2 haneli bi Dashboard geldi 3 ler beklemede

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri