Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Quiz Group sözleşmesiz kanallarınız için sözleşme istediğinizde mail adresinize aşağıdaki metni gönderiyor ve sözleşme gönderilmesi için kanalınızın URL'sini ve soruların cevabını istiyor. Bilginize
Greetings,
1. Please inform your channel URL.
2. Please inform the e-mail address you entered while signing up.
3. Please answer the following questions:
(answer "Yes" or "No")
3.1. Did you receive the invitation at your channel dashboard?
3.2. Did you accept the invitation?
3.3. Did you receive the message from Rightsignature.com to sign the contract?
3.4. Did you sign the contract at Rightsignature.com?
3.5. Did you receive the signed contract (pdf-file) from Rightsignature.com at your e-mail?
3.6. Do you see the "signed" status in the Channels section of your personal dashboard?
3.7. Do you see the "not signed" status in the Channels section of your personal dashboard?
Best regards,
The QuizGroup Team
arkadaslar aynı dasboarddaki tüm kanalların parası aynı anda mı ödeniyor
yoksa aynı dasboarddaki kanalların da mı ödemesi ayrı ayrı yapılıyor
Kanalların %80 ni kesinleşmiş, %20 si kesinleşmemiş.. Acaba peyder pey mi kesinleşir hepsi andamı kesinleşir?
Bu sorunu yaşayan varmı?
Anlaşılan En büyük ve En küçük ödemeli kanalların paraları yatırılıyor. Birkaç gün içersinde orta derecelere gececeklerdir.
Ondan sonra mesaj geldi mi sana ?
2 kanalıma şu şekilde
Please change your e-mail address in the Profile section of your QuizGroup Partner Program personal dashboard and request the agreement again. To request the agreement please click the "Not signed" tab in the Contract column in the Channels section.
1 Kanalıma Agreement has been sent to you 2014-10-21. bu sekilde mesaj göndermisler
Anladığım kadarıyla 10. ayın 21 inde gönderdik sözlesmeyi diyorlar ama ne gelen var ne giden diğer yazıda da klasik seyleri söyleyip duruyorlar kaç defa istedim hala yok bıktırdı vallahi
2 hanelinin üst sınırını da gördüm şu an hesapta, yavaş yavaş geçiyoruz 3 haneliye, takribi bu hızla adsense ile aynı gün cumaya verecek benim meblayı![]()
yok bekliyorum hala , aynı cevap gelirse ne yapacağız, göndermiş olabilirler ama kanal 1 aydan fazla imza geçerli değildir yenisini istememiz gerek ama nasıl
7 haneli mi ?
Life a bağlı bi kanalmın ödemesini yapmışlar bende anlamadım![]()
Life a bağlı bi kanalmın ödemesini yapmışlar bende anlamadım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.