QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

Evet evet odeme olmayacak.

biri bunun gibi cevap yazar diğeri Bana da gelmedi dostum..
Napsak birbirimize sarılıp ağlasak mı, geçer mi? Böyle bir cevap yazar.

Arkadaşlar azcıkda olsa birbirimize saygımız olsun.Dalga geçme yeri değil burası.Para bekliyoruz her zamanki gibi çoğu kişinin ödemesi gelmiş bizim ödeme gelmedi merak ediyoruz

biri bunun gibi cevap yazar diğeri Bana da gelmedi dostum..
Napsak birbirimize sarılıp ağlasak mı, geçer mi? Böyle bir cevap yazar.

Arkadaşlar azcıkda olsa birbirimize saygımız olsun.Dalga geçme yeri değil burası.Para bekliyoruz her zamanki gibi çoğu kişinin ödemesi gelmiş bizim ödeme gelmedi merak ediyoruz

Yahu adamlarin odeme araligi genis. Sana her ayin 30unda odeme yapiyoruz deseler ne yapacaksin peki? Zorla erken mi gondertmeye calisacaksin? Insaf biraz daha adsense odeme zamani gelmemis, 2 ayda bir, 45 gunde bir odeme yapan networklar var siz 15 gunde bi odeme gelsin istiyosunuz. Para bekliyorsun anliyorumda, buraya "odeme yapmayacaklar mi acaba?" yazmanin amaci nedir yani? Herhangi birine bi yarari var mi? Bu vakte kadar odeme yapmadigi gorulmus mu quizin? Kanalin kapanmadiysa normal vaktinde aliyorsun iste parani. Bu kadar paranoyaklasmaya gerek yok.

Gecen gece odeme aldim , bugun odeme gonderilen kanallari kontrol ettim.
İki kanala odenecek para kesinlesmemis ama odemesi gelmis,
İki kanalimda para kesinlesmis panele yansimis ama odemesi gelmedi, yani panik yapacak bir durum yok yavas yavas oduyorlar ama hangi kritere gore odedikleri belli degil

Yahu adamlarin odeme araligi genis. Sana her ayin 30unda odeme yapiyoruz deseler ne yapacaksin peki? Zorla erken mi gondertmeye calisacaksin? Insaf biraz daha adsense odeme zamani gelmemis, 2 ayda bir, 45 gunde bir odeme yapan networklar var siz 15 gunde bi odeme gelsin istiyosunuz. Para bekliyorsun anliyorumda, buraya "odeme yapmayacaklar mi acaba?" yazmanin amaci nedir yani? Herhangi birine bi yarari var mi? Bu vakte kadar odeme yapmadigi gorulmus mu quizin? Kanalin kapanmadiysa normal vaktinde aliyorsun iste parani. Bu kadar paranoyaklasmaya gerek yok.

merhaba son durum nedir acaba ekimde kapanan kanallar aralık 27 de ödenirmi bilginiz varmı

Tamam hocam böyle yaz yeter benim yaşım 24 bu siteye 1.5 seneden fazladır üyeyim ben.Forumda çoğu kişinin ödemesi yapılmış gibi duruyor merak ediyoruz olabilir insanlık hali.

Her cevapla böyle dalga geçiceksek işimiz var dimi.Moderatör olarak bunun sizin yapmanız daha ayıp olur.Quiz yıllar boyu kanalımda yoktu yeni yeni kanal başvuruları yapıyorum.Bilmiyoruz.Neyse uzatmayalım fazla size kolay gelsin

sabahtan beri ödeme alan varmı beyler !!!

Partner huzursuzluktan başka bir şey değil. Amele gibi çalış çalış sonra bekle öküzlerin keyfi olsun yollasınlar. Akıl karı değil arkadaş. Bu ödeme ayından sonra tüm kanalları partnerlerden çekme kararı aldım.

Sabah 09.35'te beş kanaldan ikisinin ödemesini yapmışlar.
Ödemesi yapılan bu iki kanal da sözleşmesi henüz imzalanmamış olan ve dashboard'da 'Delayed' yazılan kanallardı. Anlaşılan Quiz Network sözleşme imzalanmadan da ödemeleri gönderiyor.

Sözleşmesi olanlar gelmemiş, delayed yazanlar gelmiş. Bu networklerin işine akıl sır ermiyor arkadaş.. Kalan sözleşmeli 3 kanalı da gönderirler inşallah :)

Herkesin ödemesini alması ve iyi günlerde harcaması dilegiyle.. bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri