QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

bloke sadece 21 gün mü sürüyor? Sonrasında para bizde kalıyor değil mi?

Evet, gecen ay yine quitz den gelen paraya bloke koydular.21 Gun sonunda e-mail geliyor paraniz bloke kaldirildi diye. Bu 21 gun icinde eyer quitz isterse parayi geriye cekebiliyor. Cekmezse paypal hesabimiza ilave oluyor.

Evet, gecen ay yine quitz den gelen paraya bloke koydular.21 Gun sonunda e-mail geliyor paraniz bloke kaldirildi diye. Bu 21 gun icinde eyer quitz isterse parayi geriye cekebiliyor. Cekmezse paypal hesabimiza ilave oluyor.

bunlar hep quizin arkadaşlar seçeneğini değil de diğerini seçmesinden kaynaklanıyor

gelen giden yok beklemedeyim 4 haneli..

hem askerlik yapıyor hemde bu işi yapmaya çalışıyorum inş. başarıcam...

askerde ailemden para istememek hayalimdi ve olacak inş..

Aynen 3 haneli hesapta(4 çok yakın ) :D darısı alamayanların başına şevke geldim 20kanal yapcam şimdi :D

İlk kazancımı almış bulunuyorum ben de 3 hane olarak 15dk önce geldi , sabrın sonu selamet yani arkadaşlar endişeye mahal yok :)

3 haneli ödeme geldi alacak verecek kalmadı bu konu benim için bitmiştir [emoji1]

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 haftadır bi siftah bile yapamadık
100 kanal var tek bi ödeme bile alamadım
yatırırlar heralde :)

Bizi unuttu quiz. :)

---------- Spam Engelliyici 20:47 ---------- Önceki Mesaj 20:42 ----------

biraz once ödeme geldi quiz den

Biraz önce derken tam olarak saatini söylesen çok iyi olur hocam. :) Bildiğin dakika hesabı yapar olduk.

Bu arada quiz'in akşam ödeme yaptığı oluyor mu, yoksa bugünlük bu kadar mı?

Bu ay sonunda biter mi ödemeler yoksa devam mı eder ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri