Ooo quiz dolandırıcıymış 
Bu mesaj galeyan içerir.
Bu mesaj galeyan içerir.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Quizde 13 tane kanalım "siz daha yenisiniz galibayı" kabul etmiyorum yukarda kullandığım kelimede geçen aylardan kalan espridir.
13 tane kanalinizin olmasi yeni olmadiginiz anlamina gelmiyor hepsini bu ay satin almis olabilirsiniz yada yeni quize baglamis olabilirsiniz fakat o kelime espri icin agir olacagini dusunuyorum
kanalları aynı dashboard'a nasıl baglıyorsun ? ben yapmaya calısıyorum olmuyo![]()
hayır quiz bekletiyor
sihirli cümle "Add New Channel" hocam
paypal adresi gelecek "Yes"
Açık olan kanal gelecek "Farklı bir hesapla oturum aç"
Geldi yine "Hesap Ekle"
Gir ekleyeceğin kanalın bilgilerini.
Bu kadar, böyle böyle oluyor bi dashboardda 30 kanal![]()
sihirli cümle "Add New Channel" hocam
paypal adresi gelecek "Yes"
Açık olan kanal gelecek "Farklı bir hesapla oturum aç"
Geldi yine "Hesap Ekle"
Gir ekleyeceğin kanalın bilgilerini.
Bu kadar, böyle böyle oluyor bi dashboardda 30 kanal![]()
Bu sekılde butun hesapları bır kanala baglarken sıkıntı olmuyor mu hocam?
Yanı ne bıleyım kanalların kapanma sbebeı degıl mı aynı ıp , aynı pcc vss
tek tek isticeksin. Kanal isminin yanında "not signed" tarzı bişey yazar ona tıkla yarım saat içinde dashboardundaki mail adresine gelir sözleşmekanallarımın hepsi bir panelde bunlara tek tek imza mı isteyeceğiz?
bi de panelden imza isteme yeri neresi ben bulamadım da
2dk önce dahil sürekli bu şekilde yaparımhocam yapıyorum ama olmuyoryada ben becermıyorum
![]()
hocam adsenseyi de aynı şekilde bağlıyoruz ne farkı var, her hesabı bağladıktan sonra bi ip değiştir, çerez sil yeter
tek tek isticeksin. Kanal isminin yanında "not signed" tarzı bişey yazar ona tıkla yarım saat içinde dashboardundaki mail adresine gelir sözleşme
2dk önce dahil sürekli bu şekilde yaparım
Hocam adsense falan baglamadımacemıyız bıraz
Tamam oyle yapalım ...
10 kanalım var i hepsının o sekılde odemesını takıp edebılyıormuyuz?
tek dashboardun ödemesi topluca tek şekilde görünür, kesinleşsin az sonra mesala o şekil görülür![]()
hocam adsenseyi de aynı şekilde bağlıyoruz ne farkı var, her hesabı bağladıktan sonra bi ip değiştir, çerez sil yeter
tek tek isticeksin. Kanal isminin yanında "not signed" tarzı bişey yazar ona tıkla yarım saat içinde dashboardundaki mail adresine gelir sözleşme
2dk önce dahil sürekli bu şekilde yaparım
alt kanallara nasıl yapacağız
aynı dashboarddaki kanalların tamamının sözleşmeleri alt ta olsa üstte olsa, her yeni eklenen kanal da dahil dashboardun![]()
kısmında yazan mail adresine gelir.
Eğer dashboard aynı değilse, kayıt esnasında verdiğin iletişim maili neyse ona gelir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.