QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

Ayni durumda benimde kanallarim var, gecen ay o sekilde gorunuyolardi odeme alamamistim. Sozlesmeleri imzaladigim halde imzalanmamis gorunuyordu tekrar sozlesme gonderttirip imzaladim. Bakalim bu ay 2 ayin parasini beraber oderler diye bekliyorum.

Hocam gönderdiğiniz maili bana da verir misiniz ? GEçen ay sözleşmesini imzalayıp, ödemesini aldığım kanalların bazılarında bu ay sözleşme imzalanmamıs olarak gözüküyor :(

çok şükür kesinleşmiş dashbordda ama yatan yok daha 4 haneli ve 3 haneli 2 kanal....

napıcaz çöpemi gidicek kazançlar bekleyelim bakalım kesinleşecekmi onunda sözleşme imzalanmadı galiba

umarım öyle olur şimdi asıl sıkıntı imzayı isteme ve alma imzalama bu durumu [MENTION=7818]beyto33[/MENTION] yaşamıştı sonuç alabildinizmi ?

Kanal açık
bende 1 ay önce ödemeyi aldım imzalanmamıştı 6$ dı şimdi 66$ olunca sorun çıkarıyolar
kanal kapanınca hepsinde Bad standing yazar imzada değişiklik yaşanmaz

arkadaşlar imzayı dashborddan Channels bölümünde kanalınızın karşısında en sağda no signed yazar ona tıklayın ufak bi pencere açıalcak orda yeniden sözleşme gönder yazaıyor inglicze olarak o şekilde isteyebilirsiniz

Ayın 10'u muydu neydi bi kanalıma [email protected] adresinden telif geldi ki sahte olduğunu da düşünüyorum kategorideki bütün kanallar uçtu bi tek bi kanal ayakta kaldı hala daha video atmaya devam ediyor.Neyse o gün kanalınız kapatılacak uyarısı gelmemişti bugün hem o teliflerin bildirimi gelmiş hem kanal uçmuş partnerde kazanç yansımış ama hala gelen giden yok.

arkadaşlar imzayı dashborddan Channels bölümünde kanalınızın karşısında en sağda no signed yazar ona tıklayın ufak bi pencere açıalcak orda yeniden sözleşme gönder yazaıyor inglicze olarak o şekilde isteyebilirsiniz

Ordan gelmiyor sözleşme maili değistirip mi istediniz ?

20 den fazla kanalım sözleşme imzalamadığım için ödemesi delayed oldu. imza göndermiyorlar çözümü yok mu?

Tek kanaldan 5 haneli gelmiş 4 hanelileri beklmekteyiz akşam üstü onlarda gelir inşallah..

bu şekilde gelmiyormuş siz konu açmıştınız sonuç aldınızmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri