QuizGroup Ekim Kazançları Kasım Ödemeleri !!!

beyler ana kanalıma imza gelmiyor ne yapmam gerek? delayed no contract yazıyor kazancı gözüküyor ödenir mi ki böyle? ne yapmam gerek ödenmesi için, imzayı istiyorum ama gelmiyor panalden istiyorum

Aynı dertten müzdaribim 2 aydır ödememi alamıyorum sözleşmeyi yollayamadılar bi 3-4 kanalım var supporttan yazdım,mail attım ama nafile 4 hane içerde kaldı:(

Abi 5 hane nedir ya :-)
Virgulu de sayiyorsun dimi :-P
haha şakacı :D güzeldi bak bu hocam, yok bu ay baya kastım hocam kanalı, :)

---------- Spam Engelliyici 15:32 ---------- Önceki Mesaj 15:30 ----------

Hayirli olsun kardesim benim kesinlesmenin yaninda reddedildi diyor sizce odeme alabilirmiyim
sözleşme imzalamadıysan erteleniyor hocam ödemen, onun için yeni sözleşme iste eğer sözleşme yapmadıysan

sözleşmeler için mail adresinizde, arşiv ile ilgili bir mail olması lazım, sözleşme imzalayacağınız bölüme giriş yapmak için o mailde şifre bulunuyor o şifre ile giriş yapıp sözleşme imzalayabilirsiniz.

sözleşmeler için mail adresinizde, arşiv ile ilgili bir mail olması lazım, sözleşme imzalayacağınız bölüme giriş yapmak için o mailde şifre bulunuyor o şifre ile giriş yapıp sözleşme imzalayabilirsiniz.

hocam dediğiniz site burası sanırım: https://rightsignature.com
buraya giriyorum sözleşme nerede acaba daha önce imzalıdıklarım falan var bulamıyorum imzasızı

o bölümde ana sayfada sol ortada l-kalem işareti var onu tıklayarak işlemleri tamamlıyorsun sonrasında imza kısmı geliyor. hatırladığım kadarıyla.

5 haneli ödeme aldım yazısını okumak bile ne kadar keyif verirken bana kimbilir alsam nasıl olur :D :D herkeze hayırlı kazançlar umarım herkez ödemelerini alır ben önümüzdeki aya ödeme alcam

bu arada topluluktan askıya alınan kanalı ödermi quiz bu ayın 10 unda askıya alınmıştı

Bu ödeme alanlar kapanan kanalların ödemesini mi yoksa geçen ayın kazançlarını mı bugünden alıyorlar? (partner çalımıyorum sırf meraktan)

haha şakacı :D güzeldi bak bu hocam, yok bu ay baya kastım hocam kanalı, :)

---------- Spam Engelliyici 15:32 ---------- Önceki Mesaj 15:30 ----------

sözleşme imzalamadıysan erteleniyor hocam ödemen, onun için yeni sözleşme iste eğer sözleşme yapmadıysan

sozlesmeyi imzaladim hocam odeme reddedildi diyor. Yanindada aciklama var gecersiz gosterim veya gecersiz tiklama veya bitla gosterim die

Şimdi yenıyız ılk olacak o yuzden heyecanlıyım :D

Bu sekılde durum ama daha odeme yapılmadı i gelir oyle degıl mı?

Sorun gozukmuyor , sanırım ...!

VydJER.png

Şimdi yenıyız ılk olacak o yuzden heyecanlıyım :D

Bu sekılde durum ama daha odeme yapılmadı i gelir oyle degıl mı?

Sorun gozukmuyor , sanırım ...!

VydJER.png

hocam bendede aynen bu şekilde ödeme yapılınca payment ve payment status altındada belirtirler.

2 haneli 3 haneli 4 haneli ne gelen ver ne giden yatmadı daha :) patnerde ilk ayımda gerçi ayın son günlerinde olduk ama bakalım

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION], [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION], [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION], [MENTION=10199]mumru[/MENTION], [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION], hocam paypal dolar kuru 2,12 civarında işbankası dolar kuru 2,22 sizce iş bankası vadesiz döviz hesabı açıp, işbank hesabına geçince çevirsek daha mantıklı olmaz mı? yapan var mı bilmiyorum ama 1000 dolar da 100 tl gibi bir fark oluyor diğer türlü, bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION], [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION], [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION], [MENTION=10199]mumru[/MENTION], [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION], hocam paypal dolar kuru 2,12 civarında işbankası dolar kuru 2,22 sizce iş bankası vadesiz döviz hesabı açıp, işbank hesabına geçince çevirsek daha mantıklı olmaz mı? yapan var mı bilmiyorum ama 1000 dolar da 100 tl gibi bir fark oluyor diğer türlü, bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

takipteyim bnde kararsızım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri