Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
4 haneliye çok yakın bi ödemem sonunda geldi
şimdi ayın 27'sinde yapılacak ödemeyi beklemek kaldı![]()
neden ayın 27 si ?
neden ayın 27 si ?
Eylülde kapanan kanallarından bahsediyordur![]()
Sağolasın kardeşim darısı alamayanlara![]()
ben en kucuk ödemeyi yaptılar daha gelen giden yok .. bir paypal uzerinde kaç mail varsa gönderin işte .. ne parça parça gönderiyorlar anlamadım ki
hocam ilk ödemeyi mi aldınız ?
nasıl yani ilk ödemeyi? eger genel soruyorsan 4 aydır quizden ödeme alıyorum
An itibariyle 2 4 hane bir 3 haneli geldi,bakalım digerlerini beklemedeyiz..
yok hocam yani bu ay ki ilk ödemeyi simdi mi aldınız ?
hemen şimdi geldi demi* an itibariyle dedinde. en son an itibariyle demişti 1 arkadaş kontrol edince de 2 gün önceki ödeme cıktı
---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:47 ----------
hayır 2 gun önce aldım maili 2 gun geç gonderdiler ama. zaten daha once yazmıştım konuda ödeme geldiğinde. 2 gun once sabah 8:08 de gönderdiler
benim hepsi kesinlesti bi türlü gelmedi ödeme normal mi acaba hocam![]()
7 kanaldan sadece 1 tanesine göndermişler. yani normal
dolar olarak 3 , tl olarak 4 haneli ödeme hesapta .. paypal nakit kart sayfasına gırdıgımde paypal bakıyesı az bir miktar görünüyor daha once boyle bir durumla karşılaşan varmı
yuksek bır kısmı geldı ufak bir kısmı hala odenmedı
hemen şimdi geldi demi* an itibariyle dedinde. en son an itibariyle demişti 1 arkadaş kontrol edince de 2 gün önceki ödeme cıktı
---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:47 ----------
hayır 2 gun önce aldım maili 2 gun geç gonderdiler ama. zaten daha once yazmıştım konuda ödeme geldiğinde. 2 gun once sabah 8:08 de gönderdiler
yüzde 5 kadar bir kesinti mi? bana da 70 dollar gönderildi yazıyor mailde ama paypala girdigimde 67 dolla
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.